Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Hát attól hogy fura elvárni a csapattól, egész simán vertük idegenben 1-0-ra a Dortmundot. Orosz György vágott egy gólt az első félidő közepén, és a 40. percben volt egy kiállítás a túloldalt. Az egész csapat egész jól játszott, majdnem mindenki min. 7-est kapott. A Chealsea nyert a Valencia otthonában 2-0-ra. Ja és mindezt úgy, hogy válogatott meccs is volt aznap (persze én mint a a magyar válogatott edzője senkit nem hívtam meg a kezdő 11-ből, de mindkét kapusom, Brandaot (legjobb csatár) és Drinkwatert (legjobb középpályás) is, szóval a tarcsi kapus védett :P

Az 5. fordulóban a bajnokságban 4 győzelem után egy X. A Paks elleni meccs félidőben 0-2, de Perger Péter és Diego (a honvédos) visszahozta a meccset. Így most holtversenyben az élen az MTK-val, de az én gólkülönbségem jobb. (+18 vs +7)

A Valencia elleni hazai meccs, sajnos nem sikerült a legjobbra, a 33. percben Joaquín, a 36.-ban pedig Gui Assulin talált be a hálónkba, így 0-2 lett. Ha nincs az a rövidzárlat, és esetleg egy X... a foci viszont nem a ha-k játéka.

A bajnokságban a Paks elleni X óta csak győzelmek, szóval továbbra is holtverseny az élen, mert az MTK is 19 pontos. (+24 és +20-as gólkülönbségek, a javamra)

Folytatás pár nap múlva, a Chealsea elleni idegenbeli meccsel :P