Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Bajnoki cím 75 ponttal, és +112-es gólkülönbséggel, kupából kiesés az első meccsen, BL 4. fordulóba jutás. 6 milliós pluszban zárt a költségvetés, de mivel a stadionfelújítást 2 éves részletre vettem abból még hátra van 3,5 millányi hitel. A 2014/2015-ös idény is a végéhez ért. Végülis csak a 13. helyen zártunk az öt éves értékelésben, de a nemzeti válogatottak ranglistáján továbbra is a 3.-ok vagyunk a spanyolok és a brazilok mögött. (Szép is volna ha ez lenne a valóság...)

Új év, új kihívás, de végülis maradtam a Debrecennél, egyrészt szeptemberben születik a második gyerek -remélem ez fiú lesz-, másrészt még mindig nincsenek 26 évesek a "sztárjaim", akik sikerre vitték a csapatot (és akikre mellesleg 3 évet szántam hogy kellően jók legyenek, ugyanis az ő kezdőben játszatásuk ára 3 kupamentes év... vagyis 2011ben megnyertem a magyar kupát, szóval csak majdnem)

Az idei BL résztvevők a DVSC és az MTK, UEFA indulók a DVTK és az Újpest, az IT kupába pedig a Szombathely nevezett. Kiesők a Kaposvár és a Nyieregyháza, feljutók a Tatabánya és a Makó. A keret mostani értéke 55 millió, a csapat értéke pedig 76 millió, de nekem 53-ért ideadnák :D Igaz csak közel 5 millám van, az is ingatlanban vagy luxus cikkben pihen. Az idei célkitűzések:
    -Bajnoki Cím
    -Kupagyőzelem
    -BL negyeddöntő
    Erre kaptam egy 52 millás keretet. A tavaly aláírt, és idén teljesülő játékoseladásokból 5 milliós pluszban vagyok máris. Megcsetkeltem a csapatot :P (főleg a tarcsi és első csapat közt ingázó 23 éveseket adtam el.) Már tárgyalok egy-két 20 éves fiatallal, akik év végén ingyen igazolhatóak, és hajlandóak lennének csatlakozni a már 4x (2012-2013-2014-2015) egymás után bajnoki címet szerző csapathoz, illetve idén is jelentős számú embert adok kölcsön (~8-10) akikért év végén szép összeget fizet majd a másik csapat, amit vagy elfogadok vagy nem. Ez mostmár része az évek óta működő pénzügyi gépezetnek, merthogy a futball végülis üzlet...