Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Hohóóó, és a várva várt estém:

A Porto 2-2-őt játszott a Kievvel a BL csoportkör 5. fordulójában, én pedig 1-0-ás vezetésről kaptam ki Madridban. 1-2 lett a vége. A 6. mindent eldöntő forduló előtt így Madrid 15p Porto 7p DVSC 6p Kiev 1p. Ilyen állásnál fogadtuk itthon a Kievet, és a csúcsformában lévő csapat Brandao 2 és Orosz György 3 góljával 5-1-re verte az ukrán csapatot. A Porto is vezetést szerzett a Madrid ellen a 10. percben, de a félidő már 1-4-re végződött. A Portó még kapaszkodott, melynek csak a győzelem jelentett volna továbbjutást mostmár, 88. percben 3-4re módosították az állást, de a 91. percben eső gólt a madridiak rúgták így Porto 3-5 Madrid.

A 4. forduló sorsolásában két ellenfelet néztem, akik ellen reális esélyem lett volna, de sajnos se a Hamburgot, se a Sporting Lisbont nem hozták ki ellenem. Helyettük a Barcelonát, és én kezdek otthon. Az 5,6 milliós bónusz örömre ad okot, de ennél talán jobb lett volna egy hasonló UEFA kupa menetelés a negyeddöntőig. Bár ott is ki lehet esni hamarabb. Sőt akár a Barca ellen is tovább lehet jutni :)