Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Hihetetlen ez az idény. Idegbaj. Kezdődött azzal hogy 666 bérlet kelt el. Nem vagyok babonás, de az ilyen képeket elteszem...

AndCorp.extra.hu/666_seasonticket.jpg

De amúgy lehet benne valami, mert mikor 7 sérültem volt a Porto elleni hazai meccset megelőző héten, akkor a guta kerülgetett. Az nb1-ben egyszerűen lerugják az embereim. Perger Péter már másodjára sérül le, először 7 most 5 hét.

Nade szerencsére telik az idő Nikházi, Drinkwater visszatértek, újra régi fényében a középpálya. Bajnokságban tavaly az első 10 fordulóban gólt se kaptam most 11 meccs 11 kapott gól. És csak 8-1-2-es mérleg, ami azt jelenti hogy a 9-0-2-es mérlegű mtk előttem van. Bezzeg tavaly, az első 20 fordulóban nem vesztettem pontot.

Viszont tavaly nem álltam ilyen jól a BL-ben. Első meccsen lazán 4-0-ra vertem a D. Kievet. Másodikon lazán kikaptam a Madridtól 1-5. Harmadik meccsen komoly prémium (50k) kitűzése mellett eléggé inspirálva voltak a játékosok, hogy 2-1-re megverjük a Portot, de az idegenbeli visszavágón sajna nem tudtunk gólt rúgni, ők viszont kettőt is, így most Madrid 12p, Porto 6p (+2), DVSC 6p (-2), D. Kiev 0p. (ez a gólkülönbség) Szóval amennyiben a várakozásoknak megfelelően az utolsó fordulóban megverem a Kiev-et (és sajnos ez a Portotól is várható) akkor erősen az 5. fordulómon, a Madridon múlik a továbbjutásom. Na meg persze a Porto gólkülönbsége is fontos lesz, mert ha csak 1 v 2 nullára veri a Kievet, még minden lehet...

Viszont 12től és 16tól ZH-zok ma, szóval sajnos muszáj mennem, és egészen péntek (azaz ma) éjszakáig várni hogy visszakerüljek a mentés elé. Még 16 óra... 15:59:59... 15:59:58...