Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Telnek a napok... nézegetem a liga legjobb játékosait, első 10 helyen dvsc játékos, de nini mit látok:

AndCorp.extra.hu/persze.jpg

3. fordulóban amúgy az AEK Athen lett az ellenfelem (mellesleg az 5 éves teljesítménybe már a 9.helyre húztuk az országot, én ugye bl 3. (selejtező) forduló és 3 csapat az uefa 2. selejtezőben) Első meccs: 0-1, 1-1, 1-3, 2-3 (szünet), 4-3. Pöppet idegesített hogy eldobtuk a meccset.

Visszavágó, 10 perc 0-1, 20 perc megsérül Nikházi Márk (81 RM, csapat legjobbja) (Mellesleg Brandao is kidőlt 7 hétre, mondjuk jobb mint a tavaly 12 hetes fractured fibula, a wallsall elleni edzőmeccsen :S) Csere alatt mondogattam a gépnek hogy "nebasszálfel, nebasszál fel", félidőben már 3-1 volt, és a vége is ennyi lett :)

H csoportba kerültem: Real Madrid, FC Porto, Dinamo Kiev.

Ennek igazából örültem, mert legalább nem olyan (számomra) halálcsoportok, mint pl Barca, M. City, Schalke vagy LPool, Roma, PSG. Kievet oda vissza verni kéne, és ha lopok 2-3 pontot a többiektől akár továbbjuthatok a 2. helyen. Az alapcél azért csak a 3. hely és az uefa, ez az éves célkitűzés is, szóval egész jó lett a sorsolás.