Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Általában úgy játszok, hogy alapból nem látom a csillagokat, csak, ha megnézetem scouttal. a zeleéjén pedig csak nagyon béna scot-ra futja, szóval más elv alapján rostálok.
    Íme néhány támpont:
    - simple passer nálam általában esélytelen
    - túl nagy agresszió belső hátvédnél, gyengíti a csapatbanmaradás esélyét
    - a legalsó korosztályban a fizikai tulajdonságoknak el kell érnie a 10-et, ez alatt a játékos sosem éri el a kellő szintet (legalábbis adott edzési feltételek mellett nem)
    egyel feljebb 20, majd 30, 40
    Természetesen vannak kivételek, de ez egy támpont.
    A belső védőknél: a defensive, és a libero a nyerő.
    A wingback-ek: ballwinner, vagy attacking
    A védekező középpályás: ballwinner, holding, hardman, playmaker
    Támadó középpályás: dribbler, line to line (vagy mi? :D)
    Csatárnál az első csapat taktikályától függ, amit az első nap alakítok ki a keret erősségeit figyelembe véve. Azokat általában nem preferálom akik jobbra húznak, de ballábasak, és fordítva. A targetmannek vagy nagyon jól kell a labdát kezelnie, vagy nagyon jól kell ugrania, és fejelnie. stb.
    Szeretek targetmannel játszani, mert ők lövik a legtöbb gólt, és jóáron lehet őket eladni később. Egy közepes targetman egész idény alatt több gólt lő, mint egy jobb képességű egyéb beálítottságú csatár. Főleg úgy, hogy én vagyok aki tömi passzokkal (player manager)
    Általában a fiataloknál csak fizikai jellemzőkre gyúratok. Erő, gyorsaság, kitartás. Később a posztjának megfelelő képzést is megkapja, de csak, akkor, ha fizikailag rendben van.
    Nálam nem játszank olyan játékosok akik egy félidő után kidőlnek.

Válszolva a kérdésedre, én 66-osat választanám, mert alsóbb osztályokban nincs olyan edzői aparátusom, illetve olyan, tréning lehetősem, hogy kihozzam a maximumot a 60-as-ból. Talán kölcsönadnám inkább.