Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Én még nem játszok, mert általában wales-i csapatot választok, és eltart egy ideig míg elkészítik a walesi, és angol adatbázist. Szeretek kiscsapatokkal játszani. Úgy nem is számít, hogy Kaká-nak, vagy C Ronaldónak milyen a mínősítése. Mire odaérek, hogy játszak ellenük, már úgyis generált játékosok lesznek a toppon. Természetesen nem csak várom, hogy a sültgalamb a számba repüljön, de megvannak a korlátaim, és csak akkor tudom majd tökéletesíteni a a saját szám íze szerint a csapatomat, ha valaki megoldja elötte a wales-i kupa problémáját. Már dolgoznak rajta szerintem, de tekintve, hogy a walesi kupa sorsolása annyiban bonyolúltabb más orszáégokénál, hogy angol bajnokságban játszó csapatok is játszanak, elég bonyolúlt a helyzet. A walesi adatbázist és az angol alsóbb osztályokat más ember készíti el, nem akarnak egymás munkájába kontárkodni, így beletellik némi időbe míg a helyére kerül minden.
    Már beszéltem róla, hogy megnehezítik a modkészítők dolgát azzal, hogy minden évben el lehet dobni a modokat, mert nem törődnek azzal, hogy a változtatások ne zavarjanak be, de ez van. Ettől függetlenül ez egy jó játék, és nem érdemel annyi kritikát. A kritikának is meg van a helye, de mostmár a kiadás után ennyi idő elteltével az első javítócsomag kiadása után, mostmár ideje lenne a pozitív élményekről is írni.
    Azt meg aki azon nyavalyog, hogy a warez nem müxik nem tudom sajnálni.
    Én is warezzel szoktam játszani, de annyi önkritikám van, hogy nem sírom tele a fórumokat, hogy miért nincs még crack? Mikor lesz? Mekkora szemétség ez!

Francokat! Ügyes húzás volt volt az EA-től. Nehogymár a tolvajokat kezdjék sajnálni!
    Ha ingyen meg tudod szerezni légy boldog, de követelőzzél már!
    Ugyanez áll a magyarosításra is, vagy filmeknél a feliratokra. Tegye össze mindenki a két kezét, hogy vannak olyan barmok akik elkészítik nekik, és vegyék már észre, hogy nem körülöttük forog a világ!