Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Én szívesen írok beszámolót és küldök screenshotot a 2014-es DVSC állásomról... Már egész komoly 42 millás keretem van. a 13/14-es idényben az első 10-12 meccsen nem kaptam gólt, és csak a 21 fordulóban vesztettem pontot először, mert kikaptam valakitől. Nikházi Márk a legjobb játékosom, most 4,1 millát ér =)

Magyar szövetségi kapitányként meg a 2014-es VB-n döntőbe jutottam, de a spanyoloktól kikaptam... 0-1, 2-1, 2-4 volt a meccs alakulás Németh Krisztián, Nikházi Márk - nem emlékszem, Fernando Torres x3.

Amúgy érdekes módon alig van ilyen über 99-99-99-99-es tápos játékos, ami nagyon örömteli számomra. És 10 csillagos játékosból tényleg egy kézen megszámlálható van, ami szintén közelít a reálisabb felé.

Sajnos hiába BL csoportkörből UEFA kupába "átjutás" majd Negyeddöntőig menetelés, ahol a Zaragozatól kikaptam 0-4, 1-1 arányban, még mindig csak 20/9-es az ismertségem, és nem tudok 70esnél jobb játékost igazolni. Az utánpótlásom meg nem elég jó, hogy 70es 18 éveseket termeljen ki (64-66-osokat szokott, de általában csak 3-4-5 csillag). Viszont az vicces volt hogy BL 2. forduló DVSC - RSC Anderlecht 2-1,2-2, én BL ők UEFA... BL csoportkör után vajon ki más mint újra az RSC Anderlecht lett az ellenfelem, és akkor is legyőztem :P

A világranglistán most 3. a magyar csapat, az öt éves eredmények közt meg köszönhetően főleg a saját sikereimnek 19., és így már 3 csapat jut UEFA kupába (2. 3. kupagyőztes) és a 1 az IT kupába (4.)

Utolsó idényben a jó UEFA szereplésnek köszönhetően 8 millát profitáltam (2009-> +2m 2010-> +2m 2011-> -2m 2012-> +0,3m 2013-> +4m 2014-> +8m) és mostmár 15 millával indultam év elején.

A nagy hátránya a csapatnak hogy first team+reserve team-ben összesen van 53 játékosom. Van 3 cooperation, oda 9 játékost, meg sima kölcsönökben vagy 4-5 játékost szoktam elpasszolni, és akkor épp elférnek. Na és ezzel kapcsolatban:
    Van valakinek ötlete arra, hogy az ifibőlfeljövő (csatárokon kívül csak 64-66-os skillű) fiatalokat hogyan lehetne jobban beépíteni a 70-75-ös skillű csapatba?
    -A reserve team nem kihívás nekik, sajnos évek óta veretlenek, és így a védők nem fejlődnek, csatárokból viszont kihoz évi +2/+4/+6-os fejlődést.
    -Kölcsönadással jobb esetben 2v3-at fejlődnek 1 évben, de a kölcsönadottak fele nem szokott egyáltalán fejlődni. Ez sem elég hatékony.

Igazából kéne még egy reserve csapat. Bár már a mostani reservem is simán az első osztály közepébe való. Szóval ezt a "torlódást" szüntetném meg, de nem tudom hogyan... ötlet?