Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Ha egy játékosnak nincsen csapata, akkor egyértelműen offer contract, és nem kell senkinek fizetned a leigazolásáért (player searchben ők a free agent-ek)

Ha egy játékosnak kevesebb mint 6 hónap van hátra a szerződéséből, akkor két opció is van:
    -Offer to buy, és ekkor a csapattal letárgyalod hogy év végén szerződteted a játékost 0 pénzért, és ők egyből elfogadják (mert nem tehetnek mást) és a játékossal tárgyalhatsz másnap.
    -Vagy van egy olyan opció is, hogy Offer contract, ekkor egyből a játékossal tárgyalod le a szerződési feltételeket, és utánna (ha a téli átigazolási szezon még él) jelenik meg egy tárgyalás a csapattal, ahol ha megegyezés esetén már félévkor átmehet a játékos, ennek hiányában csak év végén lesz a tied.

Ha egy játékosnak kevesebb mint 1 évig de több mint 6 hónapig tart a szerződése, akkor csak ez előbb leírt offer to buy opció létezik.

Őket a player searchben a contract statusnál (azt hiszem ez a neve, én már csak reflexből kattintok oda) less than one year opcióra állítva keresheted.

Továbbá ha egy játékos 18-16 év közt van és valamelyik csapat ifijében játszik az új ifiigazolási rendszer alapján őt is le lehet igazolni ingyen, ha a saját youth teamedbe igazolod. Ha nem akkor már fizetni kell az átigazolásért. És azt hiszem így csak a saját országodból vásárolhatsz ifijátékost, de ez nem biztos, viszont már találkoztam olyan képernyővel, amin azt írta hogy az ifijátékos még nemzetkozileg nem igazolható (17 éves brazil ificsapat játékosát akartam leigazolni)

Őket pedig akkor keresheted player searchben, ha átállítod a professionalról youth playerre, és kiveszed a pipát az only realistic transfersből.

Nos, így tudsz free transfert lebonyolítani.