11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#8539 Én 06 óta ismerem a játékot, kipróbáltam a 04-et is már fordítva, nagy különbség nincs de valakinek nagy segítség, mert elég sok a szöveg benne. -
Andretti #8538 Egyetértek azzal, hogy segítsünk a többieken azzal amink van (most az angollal), bár én a CM 03/04 óta angolul tolom ezeket, szóval nekem az angol az otthonom ebben a játékműfajban. Ezért is volt bosszantó nekem a nagybani követelőzés a fordítás után. De one last shot mindig van. Am küldök majd e-mailt az orosz ismerősnek, mert még mindig huf file van. -
#8537 Esetleg a magyarítás portálon lehet rá szerezni fordító csapatot.
Igaz nekem is jó az angol, de a magyar nyelvű azért mégis honosabb, nem idegen a járék. -
Andretti #8536 Hát... a tavalyi után kétlem hogy maradt még ember aki akar fordítani. Aki fordított akkor annak sztem elege van/megunta/jó neki angolul. Aki nem fordított akkor (legalább 3 toborzás, emberkeresés volt), az most se fog.
De azért meglesem a nyelvi fájlokat, végülis tavaly már annyit babráltam velük, hogy otthon fogom magam érezni. Ha nem bonyolultabb a kódolás mint tavaly, akkor technikailag kivitelezhető... -
#8535 Lehet tudni valamit a magyarításról, úgy értem ezt már lehet magyarítani? 07-ben részt vettem, de sajna nem tudták megoldani, pedig még az elején volt rá remény! -
Andretti #8534 Igen, egyrészt nem a gamecopyworldon láttam, hanem rapidsharen, másrészt csak egy fake fix az egész, sorry... azonban valaki küldene egy júniusig warezen játszott mentésfájlt? andor.szalontai - gmail.com -
Larvin #8533 szerintem valamit félreértettél,vagy már levették onnan a dolgot...
1ébként le a kalappal az EA előtt, mert tulajdonképpen elérték, hogy a warez csapatok nekik dolgozzanak, hiszen terjesztik a demójukat ingyen -
Larvin #8532 gamecopyworld-ön, ha ilyesmit írsz bannolnak seperc alatt, szóval lehetnél picit konkrétabb is -
Andretti #8531 Ja amúgy gamecopyworld.com-on írtak valamit, hogy hogyan lehet az évvégén kirúgást kikerülni. Aki még nem ismeri nézze meg. -
Andretti #8530 Ha egy játékosnak nincsen csapata, akkor egyértelműen offer contract, és nem kell senkinek fizetned a leigazolásáért (player searchben ők a free agent-ek)
Ha egy játékosnak kevesebb mint 6 hónap van hátra a szerződéséből, akkor két opció is van:
-Offer to buy, és ekkor a csapattal letárgyalod hogy év végén szerződteted a játékost 0 pénzért, és ők egyből elfogadják (mert nem tehetnek mást) és a játékossal tárgyalhatsz másnap.
-Vagy van egy olyan opció is, hogy Offer contract, ekkor egyből a játékossal tárgyalod le a szerződési feltételeket, és utánna (ha a téli átigazolási szezon még él) jelenik meg egy tárgyalás a csapattal, ahol ha megegyezés esetén már félévkor átmehet a játékos, ennek hiányában csak év végén lesz a tied.
Ha egy játékosnak kevesebb mint 1 évig de több mint 6 hónapig tart a szerződése, akkor csak ez előbb leírt offer to buy opció létezik.
Őket a player searchben a contract statusnál (azt hiszem ez a neve, én már csak reflexből kattintok oda) less than one year opcióra állítva keresheted.
Továbbá ha egy játékos 18-16 év közt van és valamelyik csapat ifijében játszik az új ifiigazolási rendszer alapján őt is le lehet igazolni ingyen, ha a saját youth teamedbe igazolod. Ha nem akkor már fizetni kell az átigazolásért. És azt hiszem így csak a saját országodból vásárolhatsz ifijátékost, de ez nem biztos, viszont már találkoztam olyan képernyővel, amin azt írta hogy az ifijátékos még nemzetkozileg nem igazolható (17 éves brazil ificsapat játékosát akartam leigazolni)
Őket pedig akkor keresheted player searchben, ha átállítod a professionalról youth playerre, és kiveszed a pipát az only realistic transfersből.
Nos, így tudsz free transfert lebonyolítani. -
Larvin #8529 összes többi olvasó: direkt nem válaszolok, majd Andretti válaszol neki -
gyerek90 #8528 Andretti : Lehet hülyeséget kérdek,de a free transfert azt hol találom? -
#8527 köszi az infót -
Larvin #8526 nincs -
#8525 hali,
fifa manager 08-ban nincs ez a "kirúgnak ha nincs aktíválva" cucc , ugye? -
Larvin #8524 Az elején 3 szakamebered lehet. Az assistant manager általában adott, és ha kirúgod az sokba kerül. A másik kettő nálam a scout, és kapusedző, vagy ifi edző. Aztán ha lesz pénz bővíteni a klubházat akkor jöhet a másik (kapusedző, vagy ifiedző attól függ korábban mit választottál) -
Roland815 #8523 Tényleg kevésbé sérülnek meg:).... Amúgy egy kis csapattal játszom a Sutton-al. Ilyen kis csapatnál milyen szakember kell a leginkább? -
Andretti #8522 ja és szélsőknél még + a crossing (beadás) -
Andretti #8521 Igen, a consistency tényleg ezt jelenti, minél alacsonyabb az érték annál ingadozóbb a teljesítménye a játékosnak.
Az én játékosigazolási taktikám nagyjából a következő:
-Törekedni a free transferre: a futball végülis egy biznisz, és ha ingyen veszel drágán adsz, akkor tudod állni a magasabb fizetéseket, új épületeket.
-FIATALOK: 26 évnél idősebbet már évek óta nem igazolok, sőt az utóbbi két évben már 25ra csökkent a határ, mert a free transfer csak évvégén jön létre tehát 26 lesz mire hozzámkerül. 26-28 éves kor közt van a játékosok csúcspontja (általában) így ekkor érnek a legtöbbet. Persze fáj az ember szíve mikor a meccsenként átlag 0,6 gólt lövő 28 éves játékos eladja 825k ért (mint én most Rudolf Gergelyt 2012-ben) de jönnek a fiatalok a cserepadon meg kár tartani.
-Mental skill: ezek minél nagyobbak annál jobb. Ezek fejlődnek a leglassabban tapasztalatom szerint.
-Alap skillek:
védő-tackling,man marking
szélső-forward run (+ előző 2)
középpályás-passing, long passing, (magas fizikum előnyben)
szélső-dribbling (+ előző 2(+1))
csatár-finishing, heading, shot power, long shot
LW, RW-t taktikai eltérésből adódóan csak akkor igazolok ha a csatár skilljei jók, és "átnevelem" csatárrá.
plusz DM-nél védőskillek is kellenek
AM-nél a csatár skillek
Ennél több segítséget nem tudok mondani...
persze ez a taktika haszontalan BL résztvető csapat esetén, mert az inkonzisztens fiatalok nem képesek állandóan nagyot nyújtani, de angol 2. 3. 4. ... osztályba vagy más (nem top 5) ligák nem bajnoki címre törő csapatánál is nagyon bevállt nekem. -
Larvin #8520 én először azt nézem, hogy mennyi a kitartása, és a gyorsasága
aztán a többi attól függ milyen poszton játszik
Mentális jellemzőknél általánosan fontos a consistency, ez, ha jól tudom amolyan teljesítménymérőszám, azt mutatja milyen tartósan képes mutatni azt amit tud, és milyen mélyek a hullámvölgyek. -
gyerek90 #8519 valaki tud nekem segíteni,hogy mi alapján vegyek/adjak el játékost?Ezt űgy értem,hogy a játékos melyik adata a meghatározó?Vagy az összes adat együtt -
Larvin #8518 Én akárkitől hallottam erről a fixről senkinek sem működött. Mivel ez egy miniimage, semmi köze az aktiváló folyamathoz. Szerintem ez egy blöff. A közeljövőben számíthatunk még hasonló próbálkozásokra.
A warez csapatok az update 1-ig valószínű nem foglalkoznak a dologgal, és lehet, hogy megvárják az update 2-őt is. -
NIVIDIA #8517 Itt a readme:
Title: FIFA Manager 09
Date: 07/11/08
System: PC
If you play with a pirated version you get sacked at the end of the season, that's for sure. EA added some new trigger at the end of Manager Mode season.
This fix will remove the sacking problem about registering
at EA.com.
1. Unrar.
2. Mount image with deamon tools
3. Play the game.
Még nem regisztráltam az EA.com-ra de az nem tom minek kell. -
NIVIDIA #8516 Ez elvileg megszünteti a kirugásokat egy szezon után.FIFA_Manager_09_-_Sacking_Fix_by_Blizzard.Ez egy mini image fájl csak nálam valamiért nem mükszik! -
Larvin #8515 Na most meg még kész sincs az update 1 már update 2-ről beszélnek!
Ebből is látszik milyen "jól dolgoztak" a fiúk.
Egyébként az update 1 egyes források szerint (nem hivatalos) nov 18-án várható. -
Larvin #8514 javítás: csak HA néha beteszed őket -
Larvin #8513 kiscsapatnál 50% fölött lesérülnek cserék kaphatnak többet, akik nem játszanak azoknak meg lehet 100% is, de nem fognak fejlődni csak néha beteszed őket
az hogy hova az attól is függ, hogy mit akarsz látni majd a pályán, mi a taktikád stb. -
Roland815 #8512 Hello mindenkinek! Szerintetek mi a legjobb edzés? Hány %-t adjak és hova?
-
Larvin #8511 bocs, de a magaslabdát le kellett ütnöm
ajánlom a fmhungary.hu-t például -
Boby27 #8510 Larvin hol kell jobklikkel rákattintani? -
Larvin #8509 jobb klikk letöltés -
Boby27 #8508 Hello valki tud segíteni hogy honnan kell letölteni a 3D patch-et -
Larvin #8507 ez például elég nagy kiszúrás egy kis csapatnál, mert berak egy ilyen nem megfelelt edzőt akit ugye nem te hoztál a klubhoz, de ha kirúgod elég nagy dohányt kell fizetni -
opalzoltan #8506 Köszönöm a válaszod!Így már vágom -
nagytomy #8505 szó szerint: "néhány területen olyan alkalmazottaid vannak, akik nem felelnek meg a klubod kritériumainak" - nem elég jók magyarul. tehát jobb gomb, "send on course" - tanfolyamra küldöd, vagy felveszel helyette mást.
jó játékot! -
opalzoltan #8504 Hello mindenki!!
én még csak most kezdek belebonyolódni a Fifa Manager 09 rejtelmeibe.Kellene nekem egy kis segítség.Mi a teendőm,mikor ezt írja ki,mert nem tudom megfejteni mit jelent...kb vágom,de az édes kevés!!!
in some areas, you have employees who do not meet the club's criteria. (do it now)
szal aki tud,segítsen!!elore is koszonom!!!!! -
#8503 így már érthető...
(amúgy ez de aljas... akkor már kevésbé lenne idegesítő ha el sem indulna az illegális verzió) -
#8502 hát én föltettem az adatbázis update-t, a végeredmény hogy ki is dobott a játék egy idő után, majd újraindításkor a második szezon elején ki is rúgtak... :)
kezd nagyon elmenni a kedvem a játéktól, rohadt idegesítő, hogy elkezdesz felépíteni egy csapatot és nem tudod folytatni... -
Larvin #8501 mindenesetre pár dolgot orvosolnak a nemsoká kész update-tel, ami elszomorít, hogy egy csomó olyan dolgot is amiről nem tettem említést, és jópár olyat amiről igen, viszont nem
ettől függetlenül tetszik a játék, különben nem foglalkoznék vele, de szeretném, ha tökéletesebb lenne -
#8500 Hmm nekem ilyen lehetőség nincs. És őszíntén szólva nálam 3d-s meccsek közben sincsen gond...