Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Igen, a consistency tényleg ezt jelenti, minél alacsonyabb az érték annál ingadozóbb a teljesítménye a játékosnak.

Az én játékosigazolási taktikám nagyjából a következő:
    -Törekedni a free transferre: a futball végülis egy biznisz, és ha ingyen veszel drágán adsz, akkor tudod állni a magasabb fizetéseket, új épületeket.
    -FIATALOK: 26 évnél idősebbet már évek óta nem igazolok, sőt az utóbbi két évben már 25ra csökkent a határ, mert a free transfer csak évvégén jön létre tehát 26 lesz mire hozzámkerül. 26-28 éves kor közt van a játékosok csúcspontja (általában) így ekkor érnek a legtöbbet. Persze fáj az ember szíve mikor a meccsenként átlag 0,6 gólt lövő 28 éves játékos eladja 825k ért (mint én most Rudolf Gergelyt 2012-ben) de jönnek a fiatalok a cserepadon meg kár tartani.
    -Mental skill: ezek minél nagyobbak annál jobb. Ezek fejlődnek a leglassabban tapasztalatom szerint.
    -Alap skillek:
    védő-tackling,man marking
    szélső-forward run (+ előző 2)
    középpályás-passing, long passing, (magas fizikum előnyben)
    szélső-dribbling (+ előző 2(+1))
    csatár-finishing, heading, shot power, long shot
    LW, RW-t taktikai eltérésből adódóan csak akkor igazolok ha a csatár skilljei jók, és "átnevelem" csatárrá.
    plusz DM-nél védőskillek is kellenek
    AM-nél a csatár skillek

Ennél több segítséget nem tudok mondani...

persze ez a taktika haszontalan BL résztvető csapat esetén, mert az inkonzisztens fiatalok nem képesek állandóan nagyot nyújtani, de angol 2. 3. 4. ... osztályba vagy más (nem top 5) ligák nem bajnoki címre törő csapatánál is nagyon bevállt nekem.