Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Emilio ha online-ról töltötted le az eredeti gamet (EA Download Manageren keresztül) akkor nem kell semmi aktivációs dolog, ő tudja magáról, hogy eredeti.

Az idézett angol szöveg végén irónikusan azt mondja hogy ha jönnek az újabb crackek azok sem lesznek "sima ügy"-ek. Szóval a crackelt gamek esetében lehet várni a meglepikre.

A tarcsi csapatos dologról: nem tudom mi az a szint ami "túl jó" de nekem a reserve csapatom 24-1-1-es végeredménnyel zárt a tabella élén első évben, és fejlődött a kezdetitől 40 pontot évközben... 2. évben meg már a legelejéhez képest 100 pont körüli a fejlődés (500 -> 600), és semmi probléma... most vhogy 20-2-1-el áll a csapat, évvégén jelentek kirugtak-e. Biztos a 3 millás profit és a teljesített sporteredmények mellettem szóltak :D
    Mondjuk én install után egyből updateltem...

Kitto no comment... ez fájt...

Larvin:
    Nem tudom milyen fatális hibákra gondolsz, de eredetiben pöpecül és gyorsan játszható a cucc. Semmivel nem rosszabb mint az eddigi részek.

09-re updatelve a topic, így már sokkal jobb ;)