Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaj ne veszekedjetek én csak megjegyeztem hogy nincs kirva egyébként meg az elején én is forditotam de sajnos nincs szabadidöm most erre a célra ha a nyári szünetig nem készül el akkor ujra visszafogok szállni.

Zsolti9014
a másokba elé az a nem kell

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Egyébként aki bele tud kötni a másokba, az miért nem jön inkább fordítani. Biztos jobban haladnánk, ha többen lennénk, vagy több idõ lenne.

Hajrá Magyarország!

kas123
nehogy megsértõdj :D, nem bántásból írtam =), csak poén volt =)

<#wow1>

kas123
õõõ nemtom h vmi baj van e a szemeddel, vagy csak nem olvasol vissza, de sztem az elõzõ :D, ezért itt van pár link:
szem 1
szem 2
szem 3
És mindezt miért?! mert, Neuman írta 2 hsz-el alattad, hogy kb 50%-nál járnak...
<#hehe><#nyes><#idiota><#vigyor3><#ravasz1>

inek legyen kiírva már 3 hónapja 16% volt nem is haladnak vele!!!!
MARAD A JÓ FOOTBALL MANAGER 2007 AZ LEGALÁBBM MAGYARUL IS VAN MÁR!!!

eltünt felülröl a 15% az durva már kise kell irni.

Ok! Köszi!
Neuman
kb 50% tudomásom szerint.

!!!HALA MADRID!!!

Megkérdezhetem kb. mennyi szazaléknál tartotok?, a magyarításban.Köszi!
Neuman
nincs

!!!HALA MADRID!!!

van hozá magyarositás vagy hanincs szoljatok [email protected] de akor is szojatok ha van és hol lehet le tölteni köszke
Zsolti9014
sajnos nagyon kevés a fordító, és aki van, az is idõhiánnyal küzd.

Hajrá Magyarország!

Látom nagyon jól halad a magyarosítás,grat!<#eljen>
szanics
Rendszer -> speciális -> virtuális memória

FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!

csõ,hogy kell lapozóállományt törölni mert hogy azt írja ki hogy szabadítson fel több helyet a lapozóállományban hogy fusson a game.
Kérlek segítsetek.
jólvan kösy...amúgy szerintem jó a játék...igaz jobb lenen magyarul de így is érthetõ sztem...hát igen nekem mondhatnak akármit nekem ez a sorozat a best managerek között...errõl ennyit
Neuman
Én az elején mindig azokat fejlesztem ami pénzt hoz, de ezt mindig a fejlesztés összege határozza meg.

!!!HALA MADRID!!!

jólvan ok kösyke...és szerintetek mit érdemes csinálni-fejleszteni?inkább csináljam a fagyizókat meg ilyeneket vagy a fiataloknak vmit...vagy mit érdemes?
Neuman
Túl lépheted majd kiegyenlíted, bár nem tudom hogy mennyivel.

!!!HALA MADRID!!!

ok de nem tudjátok h kb mennyit honnan mert nem lenne mindegy mert sopronnal vok...és konstrúkcióra nincs túl sok pénzem viszont a cashbõl tele vok...
Neuman
Szed le azt a progit és indítsd el, valószínû az a baja, vagy szed le a reloaded cracket

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Azt hiszem mind 2-bõl.

!!!HALA MADRID!!!

Hali,van egy kis problémám amikor feltelepítettem a gamet, és amikor el akarom indítani mért nem megy,egy linket ad ki www.securom.com kérlek segítsetek.
csáó!azt szeretném megkérdezni h ha stadiont építek akkor a konstrukcióból von le nekem pénzt vagy csak simán a cash-bõl...?
Zsolti9014
nálam is így van

Hajrá Magyarország!

Neuman
Spanyol Division E indítottam egy csapatot, jelenleg évi 250 ezer euró a tiszta bevételem, ebbõl kell gazdálkodni, igaz van mellette 1 millió befektetve, de ahoz egyenlõre nem nyúlok egész jó csapat lett.

A player exchange tényleg nagyon jó, elõszerettel alkalmazom minden egyes vásárlásnál, igaz ritkán van rá lehetõség.

!!!HALA MADRID!!!

szanics
Sajnos ehhez a játékhoz az én gépem kula, pedig tetszik :(

Az elõzõ hsz. lényegében nem válasz, csak annak indult, de nem válasz...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

fû de elszoktam ezektõl a magas áraktól... rendszerint kis vagy teljesen új csapatokkal játszok 2.-3.-4. osztályokban, több kevesebb sikerrel, de a pénzügyekkel sosincs gondom, pedig igazolok mint a tetû (min 5-6 új játékos per év) ajánlom a player exchanget, mert nagyon jó emberkéket lehet szerezni minimum áron, és (bár nagy játékost ritkán lehet így igazolni) a transfer listen lévõ emberekért alig kell fizetni, 300-400k-s játékost 200-ért megveszek vagy elcserélek egy 250k értékû öregebb és gyengébbre...

A fordítzásról szomorú hír hogy lényegében leállt...
Van egy maximum 5 fõs mag aki dolgozgat, de lényegében kialudt a tûz. Nincs elég ember...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

szanics
Köszi!

szanics
Csak a saját könytárból kell indítani, nem?
Mert kér egy könyvtárat, ahova be akarja másolni. Nem ez az elsõ patch, amit életemben telepítek, de ezt most nagyon nem értem. :D

takibalint
Szanics! Itt a normal patch 1.0

http://www.fm07.de/en/index.php?rubrik=dls&site=downloads&cid=23

takibalint
http://www.fm07.de/en/index.php?rubrik=dls&site=downloads&fid=72&cid=35

Elvileg a telepito automatikusan feluliraja a databaset. Ha elinditod a telepitot o megcsinal mindent. Ne masolgass semmit, legfeljebb a regi databesrol csinalj biztonsagi mentest.

szanics
Valamilért hiába telepítettem fel a rosterfrissítést, amit #7633-ban találtam, nem mûködik, pedig utána kezdtem új bajnokságot. Ötlet?
Amit csináltam: bemásoltam az exe által kicsomagolt database könyvtárat az eredeti helyére.

OK.Most úgy van hogy hosszú távra vettem fel és havonta igy kevesebbet kell törlesztenem. Amúgy bekerültem a BL döntõbe, igy most 32 millió plusszban vagyok. Csak kifogytam a középpályásokból, csak 3 vagy 4 db van. Ez elég gáz. A reserve team-em meg nagy szar. Úgyhogy valahonnan akasztanom kell egy embert a középpályára......(elcserélem az öregeket). Megfofadom a tanácsokat, lehet hogy fejlesztenem kéne az épitkezéseket is....
szanics
Na adatbázis-frissítést megtaláltam. Patch volt már?

szanics
Sziasztok! A játék jó, de a teljes verzióhoz kellene nekem egy roster patch és egy normál, ha van.
(Használtam volna a keresõt, de nem mûködik.)

Elõre is köszi a linkeket!

takibalint
Leginkabb fizesd vissza a 42 millio kolcsont. Amugy ezek a mellekes dolgok, mint Vidam park, fagyizo, tenyleg jo beruhazasok, mert termelik a penzt.

Nekem nagyon bejöttek az építkezések (vidámpark, strand, házak, kajáldák), jött be a pénz! De még azt nézd meg a szerzõdéseknél, hogy a játékosok kapnak e pénzt bizonyos számú bajnoki, vagy külföldi kupameccs után, mert azok nagyon apasztják a bankszámlát!!!
ÖSSZEJÖTT!!!!!
Megtörtént a csoda....plussz 552000 fontom van jelenleg.
Mondjuk vettem fel 42 milla kölcsönt, eladtam a stadion nevét és két játékost. A játékost felneveltem és eladtam 16, és 34 milláért. Minusz 110 millióval voltam idény elején. És most ha nyeregetek kapom a lóvét, adjatok tanácsot mire költsem!
Befektessem valamibe? Vagy épitkezzek?
takibalint
Biztos, hogy ujat kell kezdeni. Ez mindig igy volt az adatbazis frissitesnel. Sajnos.

sztem magyarosítás nélkül eléggé nehéz,angolul meg anyanyelvi szinten nem beszélek,szótárat meg 5 percenként nem fogom elõvenni...csak haladna gyorsabban az a magyarosítás!!
szanics
okay, köszi

takibalint
Toltsd le a demot, mielott megvenned, abbol okosabb leszel, de tenyleg jo lett ez a resz.

Neuman
Ezt miért kell megkérdezni?
Ha azt mondjuk nem akkor nem fogod? <#nevetes1>
A kérdésedre: igen érdemes!

!!!HALA MADRID!!!

szanics
Jó napot!
Egy gyors kérdésem lenne (már akinek van türelme válaszolni rá): egy elég megbízható ismerõsömtõl azt hallottam, hogy ez a rész nem sikerült rosszul, én viszont megrögzött FM-fan vagyok. Érdemes kipróbálni?

Ja a DB fissítést énsem tudtam feltenni
lehet hogy új idényt kell kezdeni?

ASUS P5K|INTEL Core2 Duo E6850 3.00GHz 775 BOX|KINGMAX TinyBGA 2*1024Mb DDR2 800Mhz|GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE|WESTERN DIGITAL 320GB 7200rpm 16MB SATA2|CHIEFTEC GPS-500AB

takibalint
Az vilagosan kiderul a financial reportbol, hogy a fizetesre megy el sok, es az alairas penz is nagyon magas. Ezt lehet jelentosen csokkenteni a contract megkotesekor, kulonbozo zaradekokkal. En sokszor nem is fizetek az alairasert a jatekosoknak.

A beveteled az ajandekokbol nagyon keves. Egy Arsenalnal 5 millio font semmi majdnem a szezon vegen. Ezt is lehet ugyesebben csinalni.