Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként aki bele tud kötni a másokba, az miért nem jön inkább fordítani. Biztos jobban haladnánk, ha többen lennénk, vagy több idõ lenne.
Hajrá Magyarország!
MARAD A JÓ FOOTBALL MANAGER 2007 AZ LEGALÁBBM MAGYARUL IS VAN MÁR!!!
Hajrá Magyarország!
Kérlek segítsetek.
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
A player exchange tényleg nagyon jó, elõszerettel alkalmazom minden egyes vásárlásnál, igaz ritkán van rá lehetõség.
!!!HALA MADRID!!!
FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
A fordítzásról szomorú hír hogy lényegében leállt...
Van egy maximum 5 fõs mag aki dolgozgat, de lényegében kialudt a tûz. Nincs elég ember...
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Mert kér egy könyvtárat, ahova be akarja másolni. Nem ez az elsõ patch, amit életemben telepítek, de ezt most nagyon nem értem. :D
http://www.fm07.de/en/index.php?rubrik=dls&site=downloads&cid=23
Elvileg a telepito automatikusan feluliraja a databaset. Ha elinditod a telepitot o megcsinal mindent. Ne masolgass semmit, legfeljebb a regi databesrol csinalj biztonsagi mentest.
Amit csináltam: bemásoltam az exe által kicsomagolt database könyvtárat az eredeti helyére.
(Használtam volna a keresõt, de nem mûködik.)
Elõre is köszi a linkeket!
Megtörtént a csoda....plussz 552000 fontom van jelenleg.
Mondjuk vettem fel 42 milla kölcsönt, eladtam a stadion nevét és két játékost. A játékost felneveltem és eladtam 16, és 34 milláért. Minusz 110 millióval voltam idény elején. És most ha nyeregetek kapom a lóvét, adjatok tanácsot mire költsem!
Befektessem valamibe? Vagy épitkezzek?
Ha azt mondjuk nem akkor nem fogod? <#nevetes1>#nevetes1>
A kérdésedre: igen érdemes!
!!!HALA MADRID!!!
Egy gyors kérdésem lenne (már akinek van türelme válaszolni rá): egy elég megbízható ismerõsömtõl azt hallottam, hogy ez a rész nem sikerült rosszul, én viszont megrögzött FM-fan vagyok. Érdemes kipróbálni?
lehet hogy új idényt kell kezdeni?
ASUS P5K|INTEL Core2 Duo E6850 3.00GHz 775 BOX|KINGMAX TinyBGA 2*1024Mb DDR2 800Mhz|GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE|WESTERN DIGITAL 320GB 7200rpm 16MB SATA2|CHIEFTEC GPS-500AB
A beveteled az ajandekokbol nagyon keves. Egy Arsenalnal 5 millio font semmi majdnem a szezon vegen. Ezt is lehet ugyesebben csinalni.