11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    újabb lol:

-Go to the first team screen en click on TEAM COMPARISON
    You will see your team and the team of your opponent! Now click on a player of the opponent and see.. You can change the training scope and say if he MUST be in the team yes or no
  • AlieN911
    Hali!

Hogyan lehet 3D Meccset nézni?? Havernak kéne, nem tudja h. hogyan kell...
  • Larvin
    még pár adalék:

- lesre fut a csatárod és a te csapatod végezheti el a szabadrúgást, a sorfal mögülről!
    - a kommentár keveri a résztvevő csapatokat, olyan dolgokat jelnet be amik nem történtek meg a pályán, néha egyszerűen elköszön amikor a meccs még javában tart, vagy egyszerűen nem kezdődik el (mintha elkésett volna)
    - Random crash
    - a mentéseket még mindíg nem írja felül automatikusan, hanem 10 000 külön mentésed lesz amit egyesével tudsz csak törölni
    - lementett stadiont visszatöltve fekete képernyőt látsz

Mindezeket a saját tapasztalataim alapján és a külföldi fórumokon visszajelzett, többek által megerősített bugokból szemezgettem.

ettől függetlenül a játék jó, csak még mindíg tele van idegesítő hibával, és bosszantó, hogy olyan egyszerű volna ezeket orvosolni, mégis van ami évek óta visszatérő dolog. A community minden évben egy csomó munka árán helyre is hozza ezeket a hibákat, élvezhetővé teszi a játékot 3d patch-ekkel, új stadionokkal, adatbázis frissítésekkel. Erre a következő évben kihoznak valamit ami inkompatibilis ezekkel a dolgokkal, és mindent lehet előlről kezdeni.
  • Larvin
    Azért van pár "issue":

- AI nem cserél barátságos meccsen
    - piros lapnál crash
    - a 11-es rúgó skill folyamatosan csökken (akárhogy edzessz)
    - Angol Vans Trophy-nál premier ligás reserve csapatok bukkannak fel
    - a védőid a taktikától függetlenül a középpályán bóklásznak
    - városok rossz helyen feltüntetve a térképen
    - FAW kupa hiányzik (ami nekem azért fájó, mert a Newporttal szeretnék játszani, és nem mind1, hogy nemzetközi szereplés, vagy síma 6-odosztály)
  • Forolto
    Nem,boltban vásároltam.Mondjuk már volt EA regi regisztrációm.

Tegnap siralmas meccseket játszottam 3dben.
    Egyre inkább azon vagyok,hogy megveszem a fifa09-et és ott focizok.
  • Andretti
    Emilio ha online-ról töltötted le az eredeti gamet (EA Download Manageren keresztül) akkor nem kell semmi aktivációs dolog, ő tudja magáról, hogy eredeti.

Az idézett angol szöveg végén irónikusan azt mondja hogy ha jönnek az újabb crackek azok sem lesznek "sima ügy"-ek. Szóval a crackelt gamek esetében lehet várni a meglepikre.

A tarcsi csapatos dologról: nem tudom mi az a szint ami "túl jó" de nekem a reserve csapatom 24-1-1-es végeredménnyel zárt a tabella élén első évben, és fejlődött a kezdetitől 40 pontot évközben... 2. évben meg már a legelejéhez képest 100 pont körüli a fejlődés (500 -> 600), és semmi probléma... most vhogy 20-2-1-el áll a csapat, évvégén jelentek kirugtak-e. Biztos a 3 millás profit és a teljesített sporteredmények mellettem szóltak :D
    Mondjuk én install után egyből updateltem...

Kitto no comment... ez fájt...

Larvin:
    Nem tudom milyen fatális hibákra gondolsz, de eredetiben pöpecül és gyorsan játszható a cucc. Semmivel nem rosszabb mint az eddigi részek.

09-re updatelve a topic, így már sokkal jobb ;)
  • Larvin
    magyarul:

Copy protection. Meg kell venni az a legtutibb. Ír benne valami olyat is, hogyha lesz új crack akkor is akadhatnak gondok a jövőben (de lehet, hogy ez csak blöff) "at wich then, what else happens. Fiece" Ezt a mondatot nem egészen értem.

A legális verzióban pedig akkor fordul elő a dolog, ha a reserve csapatodnak túl jól megy. Megoldás: megvárod míg kijön a javító csomag ami már nagyban készül, vagy elhanyagolod a reserve csapatod.

Gyengébbek kedvéért mégegyszer hangsúlyozom, hogy ha illegális verziód van hiába hanyagolod a reserve csapatodra!

Végül pedig a játékba beépített okok miatt is kirúghatnak. ezek a következők:
    - nyilvánvaló okok (szar szezonod volt)
    - pénzügyi okok
    - nem volt elég az előrekalkulált keret (ezesetben megpróbálhatsz plussz pénzt kérni a szponzortól év végén)

amúgy már elérhető egy 3D patch és mint mondtam készül az unofficial world patch is

szóval, idő és legális példány, vagy idő, és imádkozhatunk, hogy a crackerek ezúttal is kitalálnak valamit ;-)
  • Larvin
    Hello,

us several requests for a dismissal of the problem at the end of the season. Here is now a little enlightenment needed, because the problem is complex.

1st Cracks
    Whoever plays with crack, flies at the end of the season kicked off. That is already assured. If there is a new crack, at which then, what else happens Fiese. Have fun.

2nd CAC problem
    Anyone who has founded a club and with a strong reserve plays, flies at the end of the season unfortunately. For this error, we can only apologize. There are 2 solutions: Either before 1 Seasonal change store and wait on Update 1 - or neglecting the reserve, so they are not rising.

Incidentally, the update makes good progress, tomorrow are the features inside and on the test starts tomorrow.

3rd Normal layoffs
    So that the right thing is complicated, but of course there are also normal seasonal layoffs at the end. These can be for several reasons (the logic is as in the 08er):

a. Sporting reason (usually easy to recognize)
    b. Financial reasons (bad gewirtschaftet, then takes place at the end of the season Abbrechnung)
    c. Budgets are not met (this is critical, often is the fact the reason for one as "unjust" perceived dismissal).

Therefore, our tip: If at the end of the budgets are not met (salaries, etc.), there is still a possibility to the Board to fetch more money. Then the question on the budget will be packed. If you several years at one club, the better, but at the beginning of the game is still strictly the board. We have some game booths, and this was often the problem.

I hope this answers all questions on the topic.
  • Kismenyus007
    Larvin! Köszi az eddigi infokat, ha esetleg majd a megoldást is megtalálod, akkor légyszi pötyögd le! Köszi
  • Forolto
    Nekem eredetim van és nem kért aktiválást
  • Larvin
    ok újabb infók láttak napvilágot a korábban tárgyalt dolog nem bug, hanem szándékosan lett beépítve, és csak úgy lehet megkerülni, ha aktiválod a játékot (tehát csak legális játékkal)

akinek nem legális a játéka az vegye úgy, hogy van egy demója ;-)
  • Forolto
    Ha legalább olvasni tudnál,nemcsak írni akkor látnád,hogy pont alattad van a megoldás.Még vissza se kell olvasnod...

L2R
  • Larvin

• Kitto15c
    Üdv mindenkinek!

Játszottam/játszok a FIFA Manager 09-el...többször el kezdtem, nem egy szezont vittem végig és egészen biztos, hogy nem kóser valami mert minden egyes idény végén kirúgtak sikerektől és pénzügyi helyzettől függetlenül. Ráadásul akkor is ugyanez történik amikor klubot alapítok, szezon végén ugyanúgy kirúgnak...kirúg a saját klubom :) Ha bárkinek van valami ötlete, akkor kérem írjon, szívesen venném ha megtapasztalhatnám, hogy milyen a 2., 3., 4....szezon :)
    Köszi
  • Larvin
    bug, külföldi fórumokon is írták

ha felteszed az adatbázis update-et megszűnik a probléma, de akkor meg egy idő után kidob a játék :(
  • Kismenyus007
    Nekem egy olyan problémám van, hogy hiába nyerek meg szinte mindent, anyagilag is jól áll a csapat, a szurkolók szeretnek, stb-stb szóval minden oké! Mégis amint elkezdődik a következő szezon kirúgnak. Mitől lehet ez? Aki tud az légyszi segítsen!!! Köszi
  • Larvin
    2-3 hónap múlva kijön majd egy world patch, addigra 3D patch is lesz, és talán valami official is kijön, addig jegelem a témát
  • bujcsik555
    sziasztok!

olyan problémám lenne, hogy elindítom a a telepítést, és akkor csak csak a manager09.exe fajl-t telepíti, aztan befejezi, és ekkor a gépem lefagy, és sívító hangot ad. valami tipp mit tehetek? vagy meg tudom ugy oldani hogy a szükséges fájlokat kimásolom cd-röl?

elöre is köszi
  • Larvin
    Ma olvasgattam kicsit külföldi fórumokon, és döbbenetes, hogy mennyi fatális hibát találtak. Hamarosan ki kell jönnie egy javító csomagnak, mert ez így nem kóser.

egyenlőre én még nem találkoztam a hibákkal, mert angol 6-od osztályban játszom
  • Forolto
    A hétvégém nem úgy alakult ahogy képzeltem,igy még mindig csak a 3d meccsekről tudok írni.

Tapasztalatok:
    -A 08-hoz képest elég sok lest itélnek a bírók.
    -A hátvédsor elég bénán játszik,hiába kérem emberileg öket,hogy sose fussanak elölre szépen ott lébecolnak a középpályán és ugy átívelik öket mint a fene.Ezzel nemtom mit fogok csinálni.
    -bug:Szögletkor előfordult,hogy a kapus a kapu mögött(!) flangált.
    -Kegyetlenül idegesít már a meccs közben a lenyíló,felbukó ablak.Fixálni persze csak max kinyitva lehet...marhaxar.
    -Az alsó ablakon a játékos aktuális meccsformája nem jelenik meg.

De ugy egyébként tartalmas játék,a 08 tört verziójához képest ez kellemes időtöltést igér.
  • owen20
    Okés majd kiprobálom és mivan azzal hogy elkezdem 3d a meccset és én csak az összes lövést akarom látni de ezt minden meccs előtt be kell állitani hol lehet beállitani hogy ez minden 3d meccs kezdése előtt igy legyen ne kelljen állitagni!
    Hello!
  • Larvin
    amúgy van egy óriási baki még mindíg a 3d-s meccsben: lesnél párszor rossz csapatnak ítél szabadrúgást, elég hülyén néz ki :D
  • Larvin
    Nálam is becsúszott párszor, szerintem a meccs végén, a lassításokból escape-pel kell kilépni nem a stop gombbal, mert ha azt teszed, akkor úgy veszi, hogy feladtad és jöhet a szimuláció.
  • Andretti
    Ja és át lehetne írni a topicot Fifa Manager 09-re...
  • van der vaart
    üdv managerek! FONTOS!!!!!!!! Hogyha játékoscserét (player exchange) szeretnék,akkor mit kell hogy tegyek,mert a 08-ba simán ment,itt is ugyanígy csináltam,de nem engedi,1ik játékosra sem! Ez egy pl: Real Madrid-nál elég gáz,mert akkor kiket vigyek oda hogyha a "jó játékosokat" nem engedi??!! üdv
  • Andretti
    Hy mindenki!

Október 30-án, kora délután nekem is eljött a pillanat, mikor az EA Download Manager kiírta a "Play" feliratot. Nos azóta már rengeteg idő telt el, ennek megfelelően rengeteg játékban eltöltött óra, és gondoltam megosztom a leendő vásárlókkal/letöltőkkel a tapasztalataimat.

Én nem tolok 3D-s meccseket, mert úgy túl hosszú a játék, szóval én instant eredményekkel játszom. A fő szempont nálam a realitás, a játékszimuláció minősége. Tegnap este (hajnal 3-kor) eljutottam végre 2009.07.03-ig in-game. A DVSC-vel toltam a magyar bajnokságban, és lehet hogy elfogult vagyok, mert 12 éve szurkolói állásban vagyok, de év elején a játékosok szumma értéke alapján a Loki csak a 6-7. volt kb. 1,6 milla értékkel, és érdekes hogy olyan csapatok mint a Kecskemét, vagy a Szombathely, hasonló értékekkel rendelkeztek. Az MTK vezetett 4 millával (ami meg talán kicsit sok, de az is igaz hogy a kezdő majdnem tele 19-20-21 évesekkel), aztán Újpest 2,5 milla, majd Győr 1,9 milla.

Év elején a bajnokság tippjében a kezdő 11 számok alapján sorba raktam a 16 csapatot. 1. MTK 2. Újpest, 3. DVSC, 4. Győr. a többire nem emlékszem. Apró probléma a magyar bajnoksággal hogy az év eleji célok közt Champion-Bajnokok ligáját érő hely-tabella első fele megnevezések vannak, hát ugye itt az első kettő nekünk ugyan az, érdemes lenne EA-nek beszúrni egy "nemzetközi szereplés"-t a BL és a top half közé (Angliában ez a 5-6-7. helyre utalna, a top half meg lecsökkenne 8.-9.-re és akkor még az Intertotó kupa is ott van a 8. helyen állónak, szóval érthető miért így írták meg, de gondolni kell a 4 nagy bajnokságon kívüliekre is...)

Az átlagos év elejei teendőkben nem találtam nagy újdonságokat, a jó training campekben most is mindig esik az eső (2*7 nap és mindkettőn esett).

A csapat körül viszont annál inkább vannak dolgok:
    -Először is a staff: Olyanok lettek mint egy játékos, van aki visszautasít, tehetségesebb, kevésbé az, és ez azt is jelenti hogy nehezebb lesz kisebb csapatok esetén (nemzetközi szinten kisebb) jó staff gárdát összerakni, és a training meg merchandise részre jobban kell figyelni. Viszont cserében 1 staff több pozíciót is betölthet, persze különböző szinten.

-Scouting: Nagyon hasznos újdonság hogy adsz egy listát a scoutnak és azt nézi amíg el nem fogy, viszont ezzel együtt a scouting idő is megnőtt. Egy 2-3-4-es ismertségi szinttel rendelkező játékost majd 1 hónap 10-esre scoutolni. Ennek megfelelően (persze évközben mindig igazgattam a listát) a 45-ös scoutom június közebén jött oda hozzám és mondta hogy visszatértem.

-Ifik igazolása: Kedvencemmé fog válni ez a feature. Mostantól akár a 11 éves joe-t is elcsábthatod az ifi csapatodba, ha szóba áll veled. Egyes 8 csillagos 14 éves gyerekeknek nagyon nagy arca van ám in-game. Ja és a többi játékos igazolásánál is, jók az új apróbetűs részek (release clause-ok)

-A taktikai repertoár továbbra is a football manageré mögött van, de igyekeznek. Nem tudom mennyire látszódnak a hatások 3d-s szimulációban, egy jósokéves karrier után majd áttérek arra.

Az őszi idény alatt sem volt megrázkódtató újdonság, a videók alatti zene tud dobni az adrenalinon, főleg ha tavasszal is kikap az ember a REACtól, és ennek nem örül. Az őszi bajnokságot elég simán nyertem bár évfordulóra már csak 3 pont volt az előnyöm az MTK-val szemben, ami akár még meg is történhet. A realitás közelít az elviselhetőhöz, a sokszor nagyvárakozásokkal teli Győr középmezőnybe darál, az Újpest nem az igazi, az MTK ifijei meg hullámzóak, ezért nem vezetik a tabellát. A góllövő lista tűrhető.

Meccshalasztásra nem volt lehetőségem egy év alatt, bár azt írták is hogy ritka esetben lehet csak használni (remélem az angol bajnokság évfordulójakor fellépő 8 nap alatt 5 meccs esetén majd lehet).

A játékosfejlődések szimpatikusak voltak, nem tudom finomhangolták-e ezt a részt, de annyi biztos hogy nem rosszabb mint a tavalyi.

Az év végi hajrá nagyon izgalmasra sikeredett ebben a szimulációban, 27. meccsnapon DVSC-MTK úgy hogy 4 pont van az MTK javára, végig 0-0-ra álló döntetlenszagú meccs, amit a 81.percben az egyik vendég csatár 0-1re módosít, pápá bajnoki cím, de volt 10 pont előnyöm a 3.-4.-el szemben szóval a bajnokság eldőlt. Sajnos nem az Újpest-Győr-ZTE harcolt a 3.-4. helyért hanem a Siófok és egy másik *. Budapest (nem Ú,M,H hanem vagy V vagy R) Paks, Nyíregyháza esett ki. Kupagyőztes a Győr (Kupadöntő Győr-MTK 2:0). Szóval a realítás csak so-so, de legalább az eleje és a vége "akár valóságban is lehetne így" ami korrekt. BL-t a Chealsea nyerte (ami papíron logikusnak mondható, a valóságban mégse megy olyan könnyen).

A kihasználhatósága még mindig picit nagyobb a játéknak, mint a valóságnak. Az igaz hogy a nagyon ügyes, tehetséges fiatalok jól fejlődnek, de hogy a tarcsi csapatom 26 meccsből 24-1-1-et csinált meccsenként átlagosan 6 gólt lőtt és kevesebb mint 1-et kapott, az azért durva. Oké hogy Vinicius-Szilágyi Rezes-Huszák-Spitzmüller-Nagy Z. Fodor-Ifiből felhozott 56-os védő-Szűcs-Czanik 36-os kapus összeségében egy 530-540 körül keret (csatároktól mentem a védők felé) és félévkor évvégén egyaránt +3 +3-at fejlődtek 4-5-en ebből a csapatből, és mindenki min. +2-őt az év alatt (egész évben csak ők játszottak a reserveben, kiv eltiltás/sérülés) az talán picit sok (és most pl Vinicius veri Leandro-t (előbbi 60 utóbbi 59). Meg Huszákot felhoztam az utolsó 4-5 meccsre játszott összesen kb 140-180 percet az NB1-ben, és bekerült az év csapatába, mert reservben valami 7.5-ös átlaga volt, és mikor felkerült az nagycsapatba ezt hozta magával. Szóval vannak apró hibák, de szerencsére egyik se végzetes, és ha az ember nem használja ki durván (exploiting szép angol szóval) csak csinálja mintha nem is lenne akkor nem zavaró.

Már említésre került a gépigény az előző HSZ-ekben, a tapasztalatom az hogy farsul méri fel a géped a game. E6400-as procim van 3,2 ghz-n (2006. aug-i) és 3giga 1000hz-s ramom van, ami benchmarkban nagy durván így együtt, de játékindításkor már 5 ligára azt mondta hogy ajaj, sok lesz, 10-nél meg már azt hogy be fogsz lassulni mint nyuszika a szembeszélben. Mondom anyád mit képzel ez magáról, benyomtam neki a majdnem szokásos 70 körüli ligaszámom (ny-európai ligák közül majdnem az összes ami számít, szvl pl. észak-ír/wales kihagyva plus brazil&argentin) annyit engedtem hogy pl svájcban és hasonlókban csak az 1. ligát szimulálja. Tapasztalatok: simán jól vitte, alig töltött (én day-by-day játszottam és 1 nap 2-3 mp volt) viszont már így is elég sokat csökkent globálisan a focisták száma, ami azt eredményezi, hogy a válogatott meccsek helyenként elég hülye eredményeket hozhatnak. Pl lettország nemzeti csapatával 2x vertem kazahsztán, 1x lengyelekkel a többi ilyen min 6-7 gólos vereség izlandtól, albánoktól, görögöktől, törököktől, mert már a kezdőcsapatom fele 20-30-as generált játékos volt.

"Röviden" ennyit tapasztaltam a Fifa Manager 09-ről. Kérdezhettek bármiről, igyekszem válaszolni, meg sokmindent kihagytam (pl hogy a jegyeladások nekem átlag 8500, a többi csapatnak 4-5 ezer, és a 2. legjobb átlaga az MTK-nak volt, ami hát... szóval a valóságban nagyon nem így van) de mostmár játszani akarok :D

Online 10k-ba kerül a letöltős változat, és 4,6 giga. Érdemes... ;)
  • owen20
    sziasztok!
    Nekem van 3d-s meccs de egy dühitő dolog már van is elkezdődik a 3d-s meccs beállitom hogy csak a fontosabb mozzanatokat mutassa ezzel sincs gond mutatja is de amikor lejáttszom a meccset és ujat akarok játtszani akkor megint be kell álitani hogy ne az egész meccset mutassa ez a 08-ba nem volt beállitottad és jóvolt a másik ami itt hiba és ez szerintem kicsit gáz hogy lejáttszod 3-d a meccset vége a meccsnek kiirja pl nyertél 2-1-re majd amikor kilépsz a meccsből és jön a statisztika ott már full más eredményt ir és az a helyes nem amit 3d-s meccsen kiirt!
    Mi lehet a hiba?
    Valaki tapasztalt már ilyet?
    Sziasztok!
  • owen20
    Sziasztok!
    Tudom még korai de a magyarositásról mikor lehet tudni hogy meglehet e csinálni vagy sem?
    Sziasztok!
  • Forolto
    Igen,szal én lőttem egy gólt,voltak jó passzaim,de igy is csak 7-es osztályozást kaptam.A közönség jól el van találva,szurkolnak mint állat,s ha kiscsapat van akkor 2-3 bekiabálást kapsz,mikor egy stadion tele van akkor dübörög az egész.Mondjuk az ilyen beszaladgál egy rajongó még nem volt de írták,hogy előfordulhat.:)

Ja egy jó részt kihagytam,ami tetszik,lehet külön jutalmazni a csapattagodat,ha épp jól játszott.

S még egy dolog sajna negatívum:A játék elején kiválaszthatod,melyik ország bajnokságát szimulálod még a tiéden kívül.Sajna itt memoriahely függő az egész.
    2g rammal alig tudtam az alap országokhoz hozzátenni még egy párat,mert belassul a játék,mint a fene.Ez a 08-ban nem volt.
  • Larvin
    én a playermanager opcióra vagyok nagyon kiváncsi

- pl bekerülhetsz-e a hall of fame-be végre.

- illetve, hogy javult-e az osztályozás, mert az kritikán aluli volt többnyire 3 asok, meg 4-esek még akkoris, ha húzóembere voltál a csapatodnak, de hajszál híjján 1 góllal kikaptatok, és 8-ast csak akkor kaphattál szinte, ha gólt szereztél
  • Forolto
    Nos,kipróbáltam a játékot.

Sajna nem volt sok időm,igy a részletekbe csak a hétvégén fogok belemenni.

Első ránézésre nem sok eltérést találtam a 08 és a 09 között.A menük és az elhelyezésük teljesen megegyeznek.
    Az új csapat generálása is teljesen megegyezik a 08-al.

Lényeges változás van viszont a 3d meccsben van,végre a kezdőintro normálisan van megcsinálva,meccs közben is tudod nézni a statisztikákat.
    Én fociztam is vele,háááát ott sok változás nincs,esetleg annyi,hogy nem szerelnek olyan könnyen.
    Hirtelen ennyit tudok mondani,hétvégén jobban kipróbálom.
  • Barnabyka
    ha van magyarosításod linkelhetnéd..kössz
  • Barnabyka
    hát én csendben megsúgom ,h már beszereztem az ideit és elég frankó a game csak ehhez nekem tényleg jóljönne egy kismagyarosítás:$
  • Larvin
    Kiváncsi vagyok az ideire. Eddig mindíg nagy lázzal ültem a játék elé aztán pár nap játék után , miután szembesültem azzal, hogy az évek óta meglévő problémák ugyanúgy megvannak azzal töröltem le a gépről, hogy nem akarok olyan játékkal játszani ami felidegesít.
    Mindenesetre minden évben van valami fejlődés, mégha pici is, de azért van. A 08 már egész bíztató volt.
    Idén azt hallottam új angol kommentár lesz. Talán már nem kell kikapcsolni, és ezzel nem jön elő a, ha nincs kommentár nincs háttérzaj betöltés után, probléma.
    Kíváncsi vagyok mit csináltak az emberfogás, területvédekezés ügyben, mert az még elég nagy probléma volt.
    A beállítom a saját stadionom, és játék közben mégsem azt kapom bakiról már ne is beszéljünk!

Meglátjuk, én mindenesetre újra Fifa Manager lázban égek, és remélem ezúttal tovább tart majd.
  • giorgio81
    Milyen a cucc? Próbáltad?
  • Forolto
    Nekem már itt pihen a táskámban,alig várom a munkaidő végét és rohanok haza telepíteni.

Remélem tényleg olzan jó,ahogy beharangozták.
  • FrezeR
    a hazai üzletekbe (legalábbis a cd galaxisba) a mai napon megérkezett a 09 :) nem sokára tolhatjuk
  • Forolto
    Köszi a választ,mindenféleképpen megnézem a demót,mielőtt beruházok,mert órákra napokra le tudom kötni magam a manager-player játékrészbe.

A fusion azért érdekelne,mert maga a FifaM08 3d meccs lejátszása borzasztó 3 gombal,de maga a fifa08 sose kötött le,de igy,hogy saját csapatot irányitva kicsit más.
    Ha ez ténylegesen működik a 09es szériában akkor a fifa09-is felkerül eredetiben a gépemre.
  • takibalint
    Te nem a FIFA 09-el kevered?? Vagy a Football Managerrel. Ez a FIFA Manager. Már tavaly sem colt hozzá, vagy ha volt is, nem tudák a fájlokat beilleszteni a programba, hogy használható legyen. Mondjuk személyszerint nekem egyáltalán nem kell a magyarosítás.
  • bella11
    sziasztok nekem van magyarosításom ehhez a játékhoz nagyon jó nem tudom miről beszéltek hogy nincs hozzá