Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • pauli
    Hát először is teljesen mindegy, hogy valaki kreált csapattal tolja vagy létező csapattal, mert az edzés koncepciója ugyan az.
    Hogy tisztán láss ebben a kérdésben, leírom a training elvét. Valaki javítson ki ha valamit rosszul írok.
    Szóval a Team Trainingnél csoportok edzését lehet beállítani, ezek a csoportok a Group1 Group2, Group3, Goalkeepers és Reserve Team.
    A Group1-et Te edzed, a group2,3-at az assistant managerek (1 assistant manager 1 groupot tud edzeni) a Goalkeepers csoportot a kapusedző edzi (már ha van)a Reserve Teamot a reserve coach (tarcsi edző).
    Minden csoportnak van Tactics (taktikai edzés), Outfield skills (mezőnyjátékosok skill edzése), Physical skills (fizikai skill edzés), Mental skills (mentális edzés) Fitness (erőnlét) Recovery (regenerálódás) és No training (nincs edzés).
    A jobb oldalon látható a Team tactics (average) a csapat taktikai tudásának az átlaga. Nekem ez 4.0 fölött szokott lenni és ezt a következő beállításokkal érem el:
    Tactics 30%(plusz-minusz 5%), Outfield skills: 30%(plusz-minusz 5%) Physical skills 5-10% Fitness 0-5%, és nem állítok be semmilyen edzést, hanem üresen hagyok mindent, csak a %-okat osztom el. A maradék %-okat pedig attól függően osztom el hogy pl fáradtak-e a játékosaim, ha fáradtak akkor kell vagy 30-35% Recoveryt tolni hogy szombatra regenerálódjanak a fiúk, de ha tudom hogy 2 hétig nem játszok meccset, akkor ezt csak 10%-ra lövöm be és máshová tudok még %-ot csoportosítani. Nálam ez bevált. Persze ne számíts arra hogy 2 hét alatt fullon lesz a Team Tacticsod, de hétről hétre javulni fog.
    A következő rész az Individual players, itt a játékosok egyéni edzését lehet beállítani, itt én 100%-on hagyok mindenkit.
    A Training groupsnál lehet beállítani hogy melyik Groupba milyen játékosok kerülnek. Ezt hagyhatod az assistant managerre is, de nem ajánlatos. Én a következő képpen járok el mindig: kiszemelem mondjuk a védőket és beteszem a group1-be mindet, a group2-be a középpályásokat, a group3-ba a csatárokat. De ez attól is függ hogy az assistant managereknek mi a speckója. Mert ha az egyik jobban edzi a védő skilleket akkor hozzá rakom a védőket stb.
    Igazából attól is függ a taktikai, technikai, fizikai fejlődés hogy az edzőpályád milyen szintű.
    Remélem nem volt túl bonyi amit leírtam.