Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Hunor1
    Hi !

Kérnék néhány tanácsot a heti edzésről mert nekem kissé átláthatatlan, ill nem értem a mechanizmust...

SAját kreált csapattal vagyok az angol Coca-Cola two osztályban az első idényben. Eleinte én edzettem a csapatot , DE NEM ÉRTEM hogy miért nem fejlődik mondjuk a "short pass " taktikám amikor álló héten 70 % al nyomatom a csapatnak !!??! Sőt másban jelentkezik némi fejlődés(monjuk "corners" ben)Most felvettem egy pályaedzőt, hátha jobban fejlődik majd a csapat. Azt látom hogy a training groupban a másodedző felel a taktikai edzésekért(minden játékost oda rak a gép)DE ugyan az az idegesítő eredmény : nem fejlődnek a kijelőlt tulajdonságok a remélt ütemben..:-(( !!
    Tehát nem az a gondom hogy mikor mit edzen a csapat, hanem az hogy nemk mindíg az fejlődik amit kijelölök nekik ! ( jó tudom, a mecssek is edzések, fejlődik pl a cross, vagy a corner tulajdonság, csak számomra nem logikus, NEM TERVEZHETŐEN zajlanak a folyamatok...)

Tehát: Training group 2 nél kell csak a taktikát beállítani ? (mivel a taktikai szekciót a másodedző tartja..tényleg nem látom hogy lehetne fixálni hogy mondjuk én adjam?? )
    Így akkor a group 1 nél nem állítok be taktikai edzést.
    De ekkor meg amikor léptetem a napokat azt látom hogy azt az edzésmunkát jegyzi a program akiket én edzek( group 1 )..............

ááhhh, szóval én nem nagyon jövök rá az otimális TERVEZHETŐ, átlátható edzésmódszerre.Egenlőre 2. vagyok az idény vége felé, de a taktikám nagyon döcögős.(a tulajdonságok csak az első piros csíkban állnak, de van hogy visszaesnek 1-2 tulajdonságban 0 ra !! )

Kérnék néhány türelmes , segítő tanácsot azoktól akik kreált (nem valós, pl Ajax, MU )csapattal tolják , és értik az edzésmunka beállításait !

Örök hála nektek előre is :-))