Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • pauli
    "strenght: erő, ha magas, akkor pl, ha holdup-ra állítassz valakit akkor menni fog előre mint a tank "

A hold up az inkább azt jelenti sztem, hogyha megkapja a labdát akkor addig tartja amíg a többiek felérnek a támadáshoz.

Agility: agilitás, szerintem legjobban mozgékonyságnak lehetne fordítani, esetleg lendületes(ség)nek.

A kooperációnál én csak nagyobb klubokkal szerződtem le. A lényeg az hogy a szerződés megkötésénél az opciókat úgy kell belőni hogy a csík zöldben legyen (sokat dob a dolgon ha pl. megígéred hogy a kölcsönjátékos 80-100%-ban fog játszani nálad ha odaadják), sőt ha lehet akkor maximumon, különben nem írják alá a szerződést. én most csak 1 klubbal vagyok kooperációban a maximális (?) 2 millió eurót kisajtoltam belőlük viszont egy bugot találtam ennél a résznél. ha belemegyünk a coopertion agreementsbe és a partner klub néhány játékosát láthatjuk és ott alul van egy olyasmi hogy ask for loan. Na hogyha így próbálunk játékost kölcsönbe kérni, akkor nem adja oda a kis suttyó, de ha a kiszemelt játékosnál jobb gombot nyomsz és Offer to loant kiválasztod, akkor meg kölcsönadja nekünk.