Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Ha már megy a nagy fordítás jó lenne ezt átbeszélni itt a fórumon, hogy ki mit gondol a jellemzők jelentéséről.
    szztem:
    A composure nyugodtság és a kapu elötti szituknál jön jól, meg tizenegyesrúgásnál.
    A consistency állandóság, mennyire tudja hozni a jó formáját, mennyire vannak hullámvölgyei (egyáltalán nem vagyok ebben biztos)
    intimidity: felhergelni, kihozni a sodrából az ellenfél védőjét, kapusát?
    concentration: ennek az ellenkezője, mennyire lehet kizökkenteni, annak a védőnek akinek alacsony az eladja könnyen a labdát, vagy megfeledkezik a csatárról
    strenght: erő, ha magas, akkor pl, ha holdup-ra állítassz valakit akkor menni fog előre mint a tank és aki eléáll az fekszik :D vagy nem lehet lerántani olyan könnyen targetmannél is nagyon fontos, főleg egycsatáros taktikánál
    workrate: mekkora területet fut be (ez nem tudom, hogy néz ki a gyakorlatban aki-nek 1-es az egyhelyben totyog???)
    aggression: milyen értékig hasznos? én úgy vettem észre, hogy a 60 feletti érték már veszélyes (sok sárga, piros)
    determination: eltökéltség (akinek magas az végigrobotolja a meccset)

Segítsetek! mondjátok el a véleményeteket! Ti mire jöttetek rá? Vagy ti hogyan gondoljátok?