Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Kisebb klubbokat támogatni kell, cserébe megszabhatod, hogy minimum milyen százalékban játszon. Gazdag klubboknak lehet megéri. Egy csomószor jártam úgy, hogy kölcsönbe elvitték a játékost és betették a tarcsiba :P (persze olyan csapat ahol nincs reserve bajnokság)

Nagyobb csapatok fizetnek cserébe garantálod, hogy a kölcsönjátékosok min 80%-ban pályára lépnek és nem játszhatnak kupameccsen az anyaegyesületük ellen. + opciójuk van a játékosaidra (bár ebben nem vagyok biztos-> volt már a cooperation egyesület bejelntkezett egy nagyon jó játékosomra és több jelentkező volt, de ővé lett végül) van egy olyan kitétel is, hogy u21 option (vagy tetőled vehet meg u21-est, vagy te vehetsz tőlük-> nem tudom még) Nekem eddig nem sikerült még kölcsönbe sem hívnom játékost, mert hiába lehetne elvileg, ha nem engedi az anyaegyesület. Még kicsi vagyok (4-ed osztályba kerültem fel épp)biztos azért.

Ez a "kisklubboknál a kiscsapat akar játékost adni nekem" dolog nekem is fura. Szerintem baki.

két centiről mellé: composure, consistency, finishing jah, és confidence
    Utóbbit csak győztes meccsekkel lehet orvosolni (pl szezon közbe iktatsz egy frendlyt valami kiscsapattal és erőlteted a bénázó játékost pl: targetmanre állítod)

Szerintetek mi lehet pontosan az agility? Arra már rájöttem, hogy nagyon fontos.