Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • pauli
    a team levelt hol látjátok?

Én így nyomulok (spanyol division E-t megnyertem alapított klubbal saját anyagból dolgoztam, tehát nem igazoltam senkit)

Team taktik 3-1-4-2
    alapból minden normál (pontosabban minden csúszka a középső állásban van), a tacklingot roboust, illetve Always crossing és Crossing By line van még belőve.

Individual order:
    3 DC ebből egy pressingje Defending third, másik kettő Own half, Forward runs NEVER!! a többi beállítás=csapat taktika

1 DM pressing Own half, Forward runs Sometimes, vagy eggyel visszább (nem tudom most annak mi a neve)a többi beállítás=csapat taktika

LM,RM Positioning Attacking, pressing All over, Forward runs Always, a többi beállítás=csapat taktika

2 CM ebből egyik Positioningje Attacking másiké Normal, pressing mindkettőnél Own half, Dribbling pipa(főleg) a Dribbling skilltől függően az egyik CM-nél be van másiknál nincs bekapcsolva, Forward runs Sometimes, a többi beállítás=csapat taktika

2 ST mindkettő Attacking, pressing All over, Dribling pipa be (mer' jól cseleznek) Forward runs always, a többi beállítás=csapat taktika

Csak ismételni tudom Newman-t, ez a beállítás nem biztos hogy nálad is működik!