Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • narumon
    "3 középpályásos taktikánál én a széleken próbálnék mögéjük kerülni és baedogatni."

Ezt próbáltam a két szélső Wingemnek beállitottam a crossingot, mindkettő frankó crossing értékekkel rendelkezik (többek között). Ami vicces, hogy kap a szélső egy jó inditást egyedül kilép leviszi a sarokig, középen bent egyetlen ellenfél védő nekem meg két csatárom és kicsit tőlük lemaradva még a középpályásom is. Wing persze nem adja be hanem visszafordul és ideoda forgolódok és jó eséllyel felrúgják amiért jó esetben szabit kapok. Ha viszont bent borzasztó nagy tömeg van, és egyetlen árva csatárom akkor mindig crossingol. Persze ilyenkor esély sincs....

A lukra futtatásoknak meg semmi értelme ebben a játékban, mert rosszul kezeli le a meccsnézet. Ugyanis hiába kap ilyenkor nagyon jó labdát az adott szélső, annyit eltökölészik vele, hogy utolérik. Soha nem láttam még 3D meccs közben egy korszerű focira emlékeztető támadást (ez szerencsére az ellenfélre is igaz) viszont a programot minősiti.
    Na már ennyi. Jóccakát.