Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    néhány tapasztalat:
    -70%-on beállítva az individual traininget nem fáradnak annyira és fejlődnek is (angol 8ad osztályban :P)
    - másodlagos szponzort lehet keresni a megfelelő oldal jobb alsó sarkában lévő search gombbal
    - Jegyárakat nem mindíg éri meg autómatán hagyni! csináltam egy kis "stadiont" ahol vannak fedetlen fűteraszok. A gép autómatán ingyen árulta a jegyeket oda. (biztos a sok eső miatt->Anglia!! :D) én azért 1 fontot elkérek azokért a helyekért is. Vigyázat a jegyárak melletti várható összeg a teltházakra vomatkozik! Ha növeled a jegyárakat csökken a nézőszám és a bevételed is. Meg kell találni a középútat. Az sem mindegy, hogy hogyan oszlik el a nézősereg összetétele. Ha az olcsó állóhelyekre ülnek és üresen maradnak a székek, mert az túl drága az nem jó :P hiába van 1000 néződ, ha azok mind az olcsóbb helyárért fizettek.
    kérdés: a scoutom egy csomó 10-es értékkel megáldott fazont talál nekem) ez valyon téves megállapítás a részéről, vagy tényleg ilyen szarok azok a játékosok? (Fura, hoyg sok a 10-es érték, bár lehet a játékosgenerálás miatt)