Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • iviboi
    Sziasztok Srácok!!
    Elkezdtem egy angol 4-dik ligás csapattal a carriert. Viszont ha 3D-s meccset játszok, hihetetlen ékokvakok a focisták! UGy kapok ki simán az utolsó helyettöl 3-1-re, hogy gyakorlatilag esélyem sincs, mert mig a másik csapat 40-es szintű játékosai frankon járatják a labdát és passzolgatnak addig mondjuk az én hátvédeim !állnak! és jo esetben akkor indulnak meg a csatár felé, mikor az már egyedül tör kapura... A lényeg , gondolom, hogy jo edzéseket kéne tartanom! Vettem a hugely experienced assistant mangert, de ö sem tett csodát pedig már hetek ota nálam van. Egyszerűen nem javulnak a játékosok skill-jei. HA valakinek lenne vmi frankon bevált modszere a játékosok edzésére légyszives irja le! Meg jo lenne vmi kis ötlet, hogy hogy kell azt az egy szem játékost irányitani a pályán, hogy golt tudjak löni!! :-) Mert hát probálkozok, de nem vagyok egy csatátzseni... :-) Válaszaitokat előre is köszönöm!!
    ciao