Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • chriss21
    Elsőre nekem is nagyon bejön a játék! Mindig is ez volt a kedvenc Manager gémem mert itt látom 3d-ben a dolgokat csak aztán mikor elindítottam a régebbi verziókat, h belenézzek milyen is a meccs hát egyből vissza tértem a Football M.-re... de most nem!:)

Még csapatot nem választottam, tünődök rajta h melyik legyen de az biztos h karrier mód lesz. Az edzéseket én is a szakemberre bízom max ha belenyulok akkor csak a hosszú távú terveknél variálok v ha szerda szombat ritmusban jáccok akkor azért megnézem h a meccsek előtt mondjuk ne sprint gyakorlatok legyenek (mert én mint focista tom h inkább szabadrugás, szöglet, bedobás variáciokat kell gyakorolni ilyenkor stb.), meccs után pedig egy recovery tréning legyen.

Egy dologra azonban figyelmes lettem... a Barcával megnéztem pár meccset és lealapoztam rendesen 2 hétig no meccs csak edzések jó is lett a fitness, egy svájci edzőtábor aztán kisebb intenzitású edzések h az energy vissza jöjjön és 2 forduló után Ronaldinhot pihenetni kellett mert azt írta az edző h fáradt... mi lenne ha már elindult vna a BL?:)

Nálatok h áll az energy szint a játékosoknál több forduló után?