Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • owen20
    Sziasztok!
    Én most raktam fel a game-t egy anno nagyon rossz próba után amikor is úgy gondoltam nem olyan jó játék ez rengeteg olyan hibát véltem felfedezni ami eléggé idegesitett!
    Majd tegnap úgy gondoltam adok a játéknak még egy esélyt és találtam hozzá sok kiegészitést igy mondtam magamnak na jó tegyük fel és próbáljuk ki a kiegészitésekkel!
    El is indultam a fradival az elején még semmi változást nem tapasztaltam majd pl az eddzéseknél észrevettem a játékosok sokkal ésszerübben fejlődnek a játék a sok adattal kicsit lassabb lett de sokkal élvezhetőbb!
    És amikor lejátszottam az első meccsemet látni lehetett a taktikai utasitásokat és sokkal ügyesebben realisztikusabban fojt a játék a két csapat között nem voltak orditó hibák de kis bakik amik benne vannak a fociba azok párszor előjöttek de ez is számomra pozitivum volt.
    Tehát összességébe elég nagyot csalódtam pozitivan a játékba a kiegészitések láttán!
    Valaki tud még olyan oldalakat ahol vannak még kiegésztések és azokat be lehet rakni mentett állományokba?
    És persze a magyarósitásról mi hir van mert azért jóbb lenne magyarúl játtszani?
    Mindenkinek jó játékot!
    Sziasztok!