Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • pauli
    Üdv emberek!
    Szerintem nem baj hogy nincs igazán magyarosítás hozzá. Akit igazán érdekel a játék, de nem tud angolul (ahogy én is) az nem lusta elővenni egy szótárt, vagy belépni a szotar.sztaki.hu oldalra. Aki csak emiatt nem játszik vele, mert nincs hozzá magyarosítás az megérdemli... Ne legyetek már ennyire korlátoltak! ;-)

Na egy kis élménybeszámoló.
    A Győrrel kezdtem új játékot, első szezonban bajnokságot meg kupát nyertem, a következő szezonban bejutottam a BL csoportküzdelmeibe és csak gólkülönbség miatt nem jutottam tovább, amúgy Schalke, Chelsea és az Ajax volt az ellen. Az UEFÁban folytattam, Heerenveent simán kiütöttem, de a Sevilla már túl nagy falat volt.
    Azért így is szép summát kaszíroztam, így gőzerővel fejlesztem az infrastruktúrát.

Van egy kérdésem is. A játékosok formáját hogyan lehet magasan tartani? Mert ha elzavarom őket edzőtáborba (abba a katariba vagy hova) 2x2 hétre egymás után akkor 1-2 hétig magasak a formák (átlagban 11-12), de aztán úgy visszaesnek megint mint a huzat 7-9 körülire. Kivéve talán a kapusokat, meg a góllövőket.