Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Nem rád vagyok felháborodva, te pont az ellenpélda vagy!

Azokra akik benyögik hogy "mikó lesz már magyarosítás?"

Amúgy tényleg tűztünk ki időpontokat... csakhogy nem számoltunnk 1 dologgal... az emberi tényezővel, konkrétabban az emberi taplósággal:

Részletezem gyorsan:
    Elkezdtük hirdetni a fordítást... lett 20-25 jelentkező... elkezdtünk fordítani, jól haladtunk, aztán az emberek majdnem fele egyszerűen eltűnt! Legalább 5 körlevelet írtam minden jelentkezőnek, és mindig egyre kevesebb válasz... elvileg elkötelezett emberek jelentkeztek, és a haladás alapján bátorkodtunk kitűzni időpontot, aztán szó nélkül eltűntek az emberek. Sajnálatos, de ez van. Dolgoztunk keményen, volt a huf probléma, még az is megoldódott, de az emberek csak fogytak... És a legroszabb hogy legtöbbjük szó nélkül ment el! A kitartó emberekkel meg csak lestük, hogy 4-en maradtunk... volt olyan hét hogy 4 ember dolgozott az egész projekten!!! Mit tehetünk ekkor, hát eltoljuk az időpontot, és elkeseredetten keresünk embereket, mert képtelenség 4-en lefordítani az anyagot. 4 olyan ember aki közben szeretne magánéletet, tanulni, és netán még aludni is. És ekkor jönnek a fórumon hogy mikor lesz már magyarosítás... ÚGY, hogy előtte 3 sorral írtam ki hogy hogy állunk... Szóval mi fordítunk mint állat, ő meg még egy gordítésre sem hajlandó, hogy visszaolvasson egy kicsit, és néhányan az enyhén követelődző hangnemet választják! Na ekkor picit felmegy bennem a pumpa...

Szóval félreértés volt részedről, de én is félreérthetően írtam...