Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • billy76
    na ide figyelj...
    nem tom mire írtad h szégyen...
    ha az én tényt közlő megjegyzésemre, akkor ..@..
    ha a más fórumokon bejelentett (tényként) időpont elmaradására, akkor igazad van...
    tudod én is játszom ezzel a játékkal, és mivel nincs magyar verzió, pedig már egy párszor a te és társaid is igérték, várok türelemmel...
    de ha engem nevezel retaldáltnak, akkor csak jelzem hogy az igérgető, embereket félrevezető m@jom akkor mi?
    én még nem igértem soha sehol olyat, amit nem tartottam meg, pláne nem ilyet, amire egy csomó ember vár...
    tudomásom szerint olyan jól haladtatok már régen, h majdnem kész lett, már a dátumokat is kitűztétek...
    van az orosz gyerek, aki kikódolja a huf fájlt, és ugye eddig ez volt ennek a játék korábbi típusainak a magyarításához is...
    gondolom, ha ez a strategyhungaryteam nem száll be, akkor keresztet vethetünk a magyarításra...
    tehát apám én nem rataldált vagyok, csak hiszek az igéreteknek és ne sértödj meg, ha ilyen tény megállapítások írok, minősítés nélkül, mint a #7743 hozzászólás...