Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • skristof
    én is az átcsoportosítást próbáltam, de sajna tényleg túl késő volt.
    azóta egyébként 10np munkanélküliség után az angol 2odosztályú Southend United csapatánál alkalmaztak, célkitűzés a kiesés elkerülése, a csapatomat sikerült remekül megerősíteni igazolásokal és kölcsönszerződésekkel, így az addig 20. helyre rangsorolt csapat a 6. helyre lett sorolva, végig osztályozó helyen álltam, sőt voltam második is, aztán végül visszacsúsztam a 4. helyre, így osztályozókat játszhattam, amin sikerült is a feljutás.
    most a premier league leggyengébb csapata vagyok, cél a kiesés elkerülése. a stadionomat bővíteni kezdtem, igaz, hogy átléptem az építési költségvetést, de remélhetőleg megtérül, ugyanis az előrejelzések szerint minden meccsemen teltház lesz (ami érthető is egy kiscsapat pl-be jutásánál). most vagyok az alapozásnál, a felkészülési meccseim egész jól sikerültek, igazoltam egy remek csatárt a másodosztályból, mert volt elengedési záradéka ha felsőbb osztályú csapat hívja, illetve leigazoltam a középpályára Józsi Györgyöt :)
    szóval most a csapatom megerősítésén ténykedek, csak a fizetési keret elég szűkös, pedig megpróbáltam magasabbra tornázni.
    közben lement a 2008as eb is, melyre a skót válogatot felkért managernek. a horvátokkal döntetlen játszottunk míg a németektől és a későbbi győztes spanyoloktól kikaptunk, így a csoportmeccsek után ki is estünk. ekkor véget is ért velük a szerződésem, de most a selejtezőkre újból felkértek, örömmel vállaltam el.
    egyébként level4-es manager vagyok, van egy feleségem, és egy 1éves kislányom is :)