Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • skristof
    meccs közben nyomogatod. nemtudom mit nem értesz rajta?!?

egyébként múlt héten játszottam picit, normal fokozaton bemelegítésnek, persze karrier módban. skót 10 csapatos division3-ben (ami a 4edosztály) indultam, ahol is 10. helyre taksáltak (east fife a csapat neve), a vezetőséggel kötött szerződésemben a cél a kiesés elkerülése volt második évre is a biztos benntmaradást tűztük ki. sikerült egy-két jó igazolás, valamint kölcsönszerződés így sokkal acélosabb lett a csapatom, végig 2-3. helyen tanyáztunk, míg az utolsó 4fordulóban sikerült felkúszni az első helyre, amit a fő rivális (aki tavaly búcsúzott a division2-ből) megverésével biztosítottam be, azonban a költségvetésből kicsúsztam.
    a fizetések -150³/w körül vannak, viszont az az érdekes, hogyha két kiöregedő játékosommal szerződést bontok, hogy csökkentsem a heti fizetést, akkor a hiány nő! ezt nem igazán értem...
    sajnos az épületek fenntartása is többet emésztett fel, mint amennyit a vezetőség rá szánt, ami azért gáz, mert semmit sem építettem, ergo alapból jóval kevesebbett kínáltak, mint amennyi szükséges. játékos eladásokról sajnos nem nagyon beszélhetek, most elég bő a keret (jobb ifistákkal ~26fő) vannak is transfer listen 8an, akik ingyen mehetnének, de még így se nagyon kellenek a kutyának se :)
    a bajnoki cím elnyerése és a feljutás után természetesen 'save game'-eltem, nehogy befaggyon a program az év vége legenerálásakor. szerencsére fagyás nem volt, csak az én arcomra fagyott a vigyor, amikor is az új szezont gyből azzal nyitottam, hogy kirúgtak a büdzsé túllépése miatt.
    van valami tippetek, hogyan hozzam kicsit helyre az anyagiakat?
    visszatöltés után vettem fel kölcsönt is hosszú futamidőre, de hiába.. :\
    a fizetéseket próbáltam csökkenteni új szerződésekkel, de természetesen ebbe nem nagyon akartak belemenni a játékosok. ráadásképp sajnos nagy a differencia a játékosok fizuja között (80 - 200³)
    ötlet? szívesen maradnék a csapatnál, főleg, mert elutasítottam angol másodosztályú ajánlatot is, amiért a csapat anno nagyon hálás is volt.. a vezetőség év végére ezt elfelejtette ezekszerint.