Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    jaj de figyeltek... #7678

Ezt meg talán nem kéne a fejünkhöz vágni, már bocs hogy elkezdtük...

A másik, meg tanulj meg angolul ha ilyen nagy a szád...

én kérek elnézést hogy beszólok...

Larvin... igen ez az 50 felállás már a kezdetektől fogva benne van (vagy ha rosszul emlékszem, akkor 2005 től biztosan), én használtam is régebben, és tényleg hasznos, de irdatlan sok idő meccsről meccsre állítgatni, attól függően hogy hogy áll fel az ellen milyen gyors egy-egy támadó stb... van még egy csomó opció ahol személyenként adhatsz ki taktikát, ami szintén hihetetlen hasznos, de megint annyi idő meccsenként hogy én inkább az általános taktikázásban merülök el (az is meccsenként min 10-20 perc) és azon is gólok múlhatnak, szóval el lehet merülni a játékban, csak kell hozzá türelem (meg angol tudás)

A partnert meg havonta egyszer ajándékozd meg és kész, csak dísz (attól függetlenül én örülök hogy benne van, sőt kell is... imádtam amikor talán a 2005-ben volt komplett private life, neveltem két focista fiút, az egyik még a csapatomban is játszott, aztán 30 év múlva elvált a nő, mert annyira a vasas 2035-ös vagy akárhanyas bajnoki címére koncentráltam hogy elfelejtkeztem róla :D)