Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Sziasztok pár hónap kihagyás után ismét játszhatok az FM07-el. A topic azóta nem sokat haladt előre, pedig meggyőződésem, hogy ez egy nagyon jó játék.

Kérdés: A partner mellett különböző színek jelölik az inteligenciát, költekezési szokásokat, türelmet. Rájött már valaki, hogy mit jelentenek a csíkok? Gondolom valami intervallumot, hoyg tól-ig, de mégis mitől füg, hogy mikor van minimumon és mikor maximum? Az intelligencia érdekelne leginkább, mert a többi világos.

Érdekesség: Nemtudom észrevettétek-e, de nekem is csak a hivatalos fórumon olvasottak után esett le, hogy a taktikáknál a támadó és védekező felállást 25 szituációra meg lehet adni, így összesen 50 felállást adhatsz meg attól függően merre van a labda. Nemtudtam eddig, hogy a védekező és támadó taktikai felállásnál miért vannak fényes mezők és miért nincsenek az alapfelállásnál. Most már tudom, ha a fényes mezőre kattintatssz, akkor megadhatod a spéci felállást, arra az esetre, ha a labda éppen azon a területen jár. szerintem hasznos infó.