Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • balazsx
    Találtam egy elég komoly hibát a játékban. A játékosfizetésekkel kapcsolatban. Anyagi gondokkal küzdöttem és probáltam röviditeni a költségeken ahol lehet. A játékosoknak lehet ajánlani fizetésemelést. Itt próbáltam emelés helyett csökkenteni. Az egész úgy néz ki hogy pl. 10000 a fizetése a játékosnak. A program mondjuk ajánl neki 10500-at. Én megpróbáltam csökkenteni egy kicsit , mondjuk 9000- re. Persze a játékos ezt nem fogadja el. ezután levittem a fizetését nullára és lám-lám elfogadta de ez még nem minden az összes bonuszt ,juttatást lenullázom és elfogadja. Utána sorra az összes játékosnál mindenki elfogadta. Teszteltem utána 2-3 hónapig hogy mi történik, gondoltam morálcsökkenés, elégedetlenség de meglepetésemre semmi ilyesmi nincs, vidáman játszanak mintha mi sem történt volna, sőt a legjobb játékosom szerződét hosszabbit 1 évvel o pénzért. Kiváncsi vagyok hogy másnál is van ilyen vagy csak nálam. Igy nincs is kedvem játszani tovább vele mer semmi értelmét nem látom.