Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • bmffm856
    köszi máris keresem...
    hát a Bl leginkább úgy jött össze, hogy nem a nagy névre mentem rá, hanem a korra, és a tehetségre... mikor elindultam Serie B előtti átigazoláskor, akkor a csapat levelje 650-670 körül mozgott...szezonkezdetnél 710 körül... Serie A-s első évemben kb 740-770 körül mozgott -sok pénzt kaptam a kupagyőzelemért is ebben az évben-, majd a bajnoki címes bl győztes szezonban már 800-820 körül...a negyedik szezonomban a Trevisonál -ez a mostani- meg szintén 800-820 körül, mert nem csináltam szezon előtt olyan nagy igazolást, de amikor legutóbb toltam a játékkal, akkor eljutottam a januári átigazolásokig, és megszereztem Barzaglit a védelembe, szóval mostmár még erősebb a keret... de leginkább úgy tudtam ezeket a spílereket az elején emgszerzni, hogy vagy nem kellettek a klubjuknak, én emg ajánlottam egy jó szerződést -nyögtem is anyagilag az első két évet a szerződésdek miatt, de a feljutás meg a kupa helyre tette kb-ra-, és jöttek... vagy a másik, kölcsönzöl játékost, kérsz rá opciót, és az opcióban foglalt összegért akármikor megveheted, és ez független attól hogy milyen mínuszban vagy a pénzeddel... necces a dolog, de ugye háború nélkül nincs béke, és ez ugyanígy van a kockázattal meg a sikerrel is...