Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • bmffm856
    hello ismét! :) az elmúlt időben megint sokat játszottam a játékkal... kerestem egy kis kihívást, és nekiálltam olasz másodosztályból egy szimpatikus kiscsapattal, a Trevisoval... azért éppen velük mert voltam Trevisoban :P először is megerősítettem a keretet, úgy hogy a Serie B-ben ne legyenek gondjaim, majd a sima feljutás után tovább erősítettem, ekkor már nagyobb anyagi keretből, és a célkitűzés a kiesés elkerülése helyett a kb 25 év átlagéletkorú csapatomat, ahol minden spíler minimum 3 csillagos tehetség, a dobogó harmadik fokára vezettem... magam is csak néztem mikor az első 10 meccs után a nagyjából kalkulált 15-20 hely helyett első ötben voltam... most a negyedik szezonomat nyúzom... azt hiszem most tanultam meg igazán játszani a játékkal... tudatos csapatépítésnek hála feljutásom utáni második évemben blt és scudettot nyertem, mindemellé két kupagyőzelmem is van... az eredetileg 9500-as stadiont átépítettem, és mostmár rendre 24000 ember azaz teltház van a meccseimen... komoly utánpótlásnevelő hálózatom van már világszerte -sajnos Magyarországon nem tudok létesíteni- és a hazai utánpótlásomban is van két-három játékos, akik nagy ígéretek... egy srác 5 csillagos tehetség, 12 éves kora óta figyelem, most az u16 legjobbja... a jövő egyik nagy tehetsége lehet... szóval ismét nagyon jó tapasztalataim vannak a játékról... izgalmas, és egy kis tudatossággal, és merészséggel -nem kis szarban volt az anyagi helyzetem az első Serie A szezon után, amikor is a majdani bajnokcsapat alapjait fektettem le- sokra lehet vinni... :) most vizsgaidőszakom van, szóval most egy kis szünet a játékban, de aztán folytatom :)

egy kérdés... illetve leginkább három...
    1. a fiókcsapatokkal (cooperation)szerződést hogy lehet kötni? mik az ajánlott paraméterek?
    2. tavaly volt egy nagyon jó olasz adatbázis a 06-hoz, amiben a teljes Serie A, B, C-1 benne volt hibátlanul... ilyen idén is várható, vagy ne reménykedjek benne?
    3. volt itt szó -csak felületesen átfutottam az elmúlt időszak hszeit- magyar patchről... ez konkrétan mit takar? mi lenne benne a legalacsonyabb osztály?

köszi előre is a válaszokat :)