Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    a Hold Up azt jelenti hogy a játékos megkapja a labdát, majd bevárja a többieket, (közben cselez vagy fut vagy akármi) majd passzol, lő ilyesmi... pl előretolt éknek mondod hold up akkor megkapja megvárja míg felér a csatártárs meg az AM és akkor játszanak tovább... ezt jelenti...

A csapatnak az a jó ha sok meccset játszik... több fitness, nyer... megy fel a forma, és pihen eleget hogy legyen energye (1. év december vége... 10 nap 5 meccs... persze hogy anglia... :) a tréning az a skilleknek (tulajdonságok) jó...

Debrecenhez sok sikert, törzsgyökeres drukker vagyok én is...

Libero-söprögető...

Red-Reduced... csökkentett egyárat jelent... --> több néző
    Top-Top Class... megemelt jegyárat jelent... --> kevesebb néző

példának okárt... Debrecen... játszik a váccal... lesz 6000 néző... red jegyárakkal lesz 8000 toppal 4000... bevétel értéke nem változik... játszik az mtkval... 10000 néző teltház... red jegyekkel csak kevesebb lesz a bevétel ugyanúgy teltház... top jegyekkel már nincs teltház hanem csak 9500 néző... de még így is többet profitolsz...

összefoglalva ha red jegyárakkal se lesz teltház benyomhatod nyugodtan... a profit nem változik csak több néző lesz (jobb hangulat... bár nem jelent semmit) ha pedig alapból teltház van tegyél rá top-ot és hiába nem lesz teltház nő a profit mert bár kevesebb néző lesz nem lesz annyival kevesebb, mert így eltűnnek a meccsre be nem jutók (akik ugye teltháznál nem tudnak bemenni)... remélem érthető...

3D - nekem iszonyat irreális eredményeket szül...

Target Man - ő kapja a beadásokat... neki készítik le a lövéseket...

bocs hogy hosszú lett de mindenre legjobb tudásom szerint válaszoltam...