Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Motolla
    Köszönöm a válaszokat!
    A jegyáraknál akkor jól elszúrtam, mert a BL meccsekre jelöltem be a Red. rövidítést, mert arra volt a legmagasabb az előrejelzett érdeklődés! De ettől függetlenül továbbra sem tiszta az ügy. (Nem a magyarázat, hanem a játék logikája.) Ha beállítok egy magas jegyárat, de Red.-re állítom, akkor olyankor mi van? Hogy tudja a progi több fordulóra előre pontosan előrejelezni a nézőszámot? Pl. két hónap múlva egy ligameccsre 8456 nézőt jelez, és annyian is vannak, akárhogy variálom a jegyárat. Így mi értelme az állítgatásnak? Na mindegy, majd figyelem, hátha megvilágosodom.
    De a legnagyobb szívásom a meccsprémiummal volt, leírom mások okulására. Meguntam, hogy minden BL-ellenfelem nyom nekem legalább egy hármast (jó, mondjuk egy Werder Bremen - Inter - Galatasaray halálcsoportba kerültem a Debrecennel, tök újoncként), és az utolsó meccsemen az Inter ellen felnyomtam a meccsprémiumot (win bonus)60 ezer fontra. Erre ugyan megverték az Intert 2:0-ra, viszont, miután nem tudtam, hogy ez az összeg SZEMÉLYENKÉNT, és nem csapat szinten értendő, anyagi romlásba döntöttem magam.
    Különben ez a 3D azon kívül, hogy gyönyörű, tök hasznos is. Le a kalappal a kifejlesztői előtt. Ahogy nézem, rögtön látom, melyik játékos játszik formán kívül, vagy miben gyenge. Sőt, taktikai következtetéseket is le lehet vonni. Például amikor 4 védővel játszottam a Bréma ellyen, a két csatárra 2-2 védőt ráállítottam emberfogásra. Erre mi történt? Jöttek a középpályások, és miután nem zónázott előttük senki, 18-20 méterről zavartalanul tüzeltek és találtak. És ha ezt nem nézem élőben, a szöveges közvetítésből nem jövök rá.