Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • takibalint
    A hold up feltartast is jelent, de a jatekban lehet mas a celja, meg nem jatszottam eleget, tegnap kezdtem. a taktikara nem volt meg idom.

Motolla!! A 7. kerdesedre en azt tudom valaszolni, hogy minden evben jottek be uj termekek pl. az ora. A TCM2004-ben igy volt. Szoval nem mindent tudsz arulni rogton az elejetol, hanem fokozatosan adagolja a program. Azt nem tudom, hogy ez fugg-e a fejlesztestol, hogy mekkora boltod van, de hogy fokozatosan jonnek az arucikkek az biztos. En mindig magammenedszelem a boltot es fejlesztem, 2-3 eltoltott ev utan egy csapatnal mar volt mindenfele aru.

A 8. kerdesedre a valasz: Foleg a gyozelmektol fejlodik a csapat. A jatekosok, pedig ha mineltobbet jatszanak es treningeznek eleget.

A libero tenyleg sweepert is jelent, vagyis soprogetot. O tamogatja a vedoket amikor pl. nem tudnak egy labdat elkapni, vagy a csatar mar tul jutott rajtuk, akkor ott a soprogeto.