Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • balazsx
    Hello!
    Megpróbálok válaszolni a kérdéseidre amikre tudok. Persze van amit én sem tudok még de én már 2012-ben járok.
    1. Jegyárak: A top a sztárcsapatokat vagy a tabellavezető csapatokat jelöli, elvileg drágábbak a jegyek, a red az redukált ár igy olcsobb a jegy. Az előkészületi meccseken ne várj nagy változást a nézőszámban. Nekem kb a 3-ik szezontól nőtt meg a nézőszámom szerintem az eredmények hatására. Az sem mindegy hogy milyen csapattal vagy. Én amngliában alapitottam saját klubbot 6400 a férőhelyem. az elején 2000 körüli nézőszám volt, most mindig teltház.
    2.a stadionnál ha megindult az épités akkor nem lehet visszavonni. Egyébként igen. Most meg nem mondom melyik gombbal mer nincs előttem a játék de majd megnézem ha nem megy.
    3.A z edzői level nem egyértelmű. asszem a 2005-ös részben le volt irva hogy mihez hány pontot kell elérni, ebben a részben viszont én nem találtam ilyet. 2012-ben én 7-es szinten vagyok. Eredményeket kell elérni sztem.
    4. a szponzorokra sajnos várni kell te nem tudod felvenni velük a kapcsolatot. A klubbokkal való kapcsolathoz idő kell és egyre több közül tudsz választani viszont meg kell gondolni a dolgot. (kellene tudnom kivel játszol) min 2 osztály különbség kell hogy legyen általában.
    5. A hold up elöre adás, feladás valami ilyesmit jelent. Én a védőknél állitottam be. Egyből előre nyomják a labdát kb a félpályáig. A pontosság sztem függ a játékos long pass értékétől is de ezt még nem tudtam teljesen tesztelni mer én alsóbb osztályban vagyok még ahojl nem túl jók a játékos tulajdonságok de egyből észre lehet venni hogy nyomják előre a labdát.
    6. Target man: célember szerintem a csatárokat is be lehet állitani .Azoknál érdemes akik nek a finishing értéke jó azaz jó befejezők.
    7. ebben nem tudok segiteni mer egyszerüen nem értem az egészet. Én ezt megbizottakra szoktam bizni.
    8. ezt sem tudom de anyagilag jó az biztos.

Remélem hogy azért valamiben tudtam segiteni. Ha valami nem tiszta akkor kérdezz és megnézem pontosan mert most nem tudtam belenézni a játékba.
    Üdv Jó játékot