Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Motolla
    Sziasztok!

Na, lenyomtam az első fél szezont, hiányos angoltudásommal, szívtam is rendesen ez miatt. Na mindegy, saját káromon megtanultam néhány dolgot.
    Lenne egy-két kérdésem, nem is annyira szinkrontolmácsolást kérek (borsószemmel a valagamban csak kivárom a magyarítást, amit előre is köszönök a jólelkű klubtagoknak), hanem játéktechnikai kérdéseim vannak.
    1. A Tickets menüben a soron következő meccseknél lehet állítani, hogy sima, Top vagy Red. Ezek a rövidítések mit jelentek? Mi a szerepük? (Egyébként én nem tapasztaltam, utalva egy korábbi hozzászólásra, hogy bármi hatása lenne a nézőszámra a jegyáraknak. A téli szezon előkészületi meccseire bagóért árultam a jegyeket, mégis pontosan annyian jöttek el, amennyit a táblázat előzőleg jelzett...)
    2. Ha a stadionbővítésnél meggondolatlanul túl sok építendő új páholyt, illetve sort nyomok a "+" jellel, sehogy sem tudom visszavonnni. Lehet valahogyan?
    3. Az edzői fokozatom ("level") magától nő? Van valami szabály, hogy mit kell elérni hozzá?
    4. Januárig egyetlen kis vagy nagy klub sem akart a barátom lenni... :-( Ez normális, vagy valamit nem jól csinálok? Hasonló ijedelmem van a szponzorokkal kapcsolatban is. Nyár óta senki új sem jelentkezett, még a téli szünetben sem. Csak szezon elején rajzanak?
    5. Az individuális taktikai utasításoknál a "hold up" mit jelent?
    6. Na, még egy kis angolozás: ugyanitt a "Target man" milyen szerepkört fed? Rá próbálják kijátszani a támadásokat? Akkor miért középpályásoknál lehet bejelölni?
    7. Miért nem tudok rendelni mindenféle árucikket az áruházamban? (Órát stb., amik a statisztikáknál vannak) Pedig már ki is bővítettem egy "level"-lel!
    8. És végezetül egy olyan kérdés, ami csak a régóta játszók tapasztalataira alapozhat: erősebb ellenfél ellen jobban fejlődik a csapat? (Ezt azért kérdem, hogy találjam valami jó oldalát annak, hogy a BL csoportban én játszottam a homokzsák kevésbé megtisztelő szerepét.)

Bocs, hogy ilyen hosszú a lista, de talán más kezdő játékosokban is felmerülhetnek ezek a kérdések.