Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Sziasztok! Van egy kis problémám: feltettem az addont (patchet) természetesen nem találtam hozzá no-DVD patchet, így gondoltam uninstall és játszok az alapgame-mel. Fel is tettem újra, játszottam vele... egy ideig, aztán mikor újra elindítottam a játékot rögtön az EA-s bejátszás után crash. Na, mondom biztos valamit elcsesztem, vagy valami bónusz content kavar be (fent van a megapatch 4.1, gepard 4.0, chantok, meg logók, meg szponzorok) Újra törlés (registryből is) és ezúttal gondoltam, majd minden cuccos feltétele elött csinálok egy próbát. Azon lepődtem meg nagyon, hogy már rögtön az alapjáték nem indult el. (tehát nem a bónusz cuccok kavartak be) Szóval nem értem mi lehet. Hiszen egyszer már működött jó sokáig a játék, de mióta bepróbáltam az új patchet... Nem tudom mi lehet a baj. Talán securom kavart be, de akkor miért csak most? Fixed exével játszok, szal nem a Demon Tools lett feketelistázva, hiszen az nincs is bekapcsolva. Esetleg valaki el tudná küldeni a procyon-os loadert? Hátha azzal elindul. [email protected]
    Én azt töröltem miután kijött a fixed exe.