Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Motolla
    Sziasztok!
    Némi demózás után rohantam megvenni a játékot. Kedves emlékek burjánoztak fel bennem kamaszságomból, a 80-as évek második feléből, amikor (szerintem) minden focimenedzser játék ősét nyúztam a commodore 64-emen! (Tán Football Manager II volt a neve? Angol csapatok voltak, arra emlékszem.)
    Szóval megvan a FIFA, viszont az angollal meggyűlik a bajom. Olvastam a fórumban a magyarítás szomorú végű történetét, és azt szeretném kérdezni azoktól, akik részt vettek a projektben, hogy nem lehetne-e legalább a DVD-hez adott szabálykönyv fordítását feltenni? (Ha úgyis esetleg már elkészült.) Vagy legalább a játékosok tulajdonságainak magyarítását? (Van, amelyiket nem találtam meg a szótárban, vagy csak a köznyelvi jelentésében - feltételezem, hogy például a touch nem partot jelent, és a recovery sem felemelkedést.) Hangsúlyozom, hogy 20 éve nem játszottam focimenedzserrel, a 86-os játékban meg összesen talán ha 3 tulajdonsága volt a játékosoknak... :-)
    Szóval minden magyar fordításmorzsát tárt karokkal várok, és szerintem mások is járunk ebben a cipőben. Előre is köszi!
    Ja, és még annyit: megvan már a Football Manager 2007 is. Nekem közel sem jött be annyira, mint a FIFA. Logitkátlanabb a menü, és mechanikusabb a játékmenet. A meccsnézés a kis araszoló karikákkal Krisztus után 2007-ben - bár én alapjában tisztelem a hagyományt, mint olyat - gagyi.
    De ezzel nem akartam megbántani senkit, csak felvetődött, mennyiben tér el a kettő rivális progi, azért írtam le a magánvéleményemet.