Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • shad0w
    Abban a szezonban a legjobb valóságban is létező (nem generált) kapusok közül elméletileg Igor Akinfeev-nek kéne lennie, aki valóban orosz. De addigra már valami 30 év körül van. A játék elején valamelyik moszkvai csapatban játszik, gondolom a CSKA-ban, nem néztem utána. A játék legelején érdemes leigazolni, már ha van rá lehetőséged anyagilag, ugyanis onnantól kezdve csak drágulni fog, hiszen legjobb kapusként mindig valami nagy csapatnál köt ki. A játék legelején a CSKA (ha nem akarsz alkudozni) 8 milláért gond nélkül elengedi, és csak valami 20e körül kér fizetést. Én eddig ha nagy csapattal játszottam mindig ő volt a kapusom, nagyon megéri a pénzét. Eleinte még vannak kapusok akik jobbak nála, de ha rendszeresen játéklehetőséget kap egy normális csapatban akkor elképesztően jó lesz, nagy tehetség.

Persze lehet, hogy te nem is rá gondolsz, de legalább leírtam ezt, hátha valaki még nem ismerte volna Akinfeevet, próbáljátok ki, megéri! :)