Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • colorblind
    Sziasztok!

Nos, gondoltam én is hozzászólok a témához, főleg, hogy akadt egy kis problémám, és jó lenne, ha valaki tudna segíteni.

Szóval most kezdem a 2013/14-es szezont az A. Izmir világverő csapatával (Törökország), és végre eljutottam oda (int. prestige 15), hogy igazán jó játékosokat is megvehetek (8m$<). A csapatnak egyébként otthon nincs ellenfele, a 34 fordulós bajnokságban stabilan hozom a 85 pont feletti végeredményt, utoljára három éve kaptam ki, és a BL sem jelent túl nagy gondot általában (bár tavaly megszenvedtem a Real, Liverpool, Porto csoportot, csak szerencsével mentem tovább). Menedzserként 16-os szintű vagyok, és Szenegállal vb-t, Csehországgal eb-t és vb-t, Angliával pedig eb-t nyertem, most pedig a brazilokkal készülök a vb-re (ezután azt hiszem, nagyobb kihívást jelentő csapatot választok).

Node.

Kellene a pénz, de keveslem, hogy év elején csak 50m-t költhetek játékosokra. Pedig dől a nép a meccsekre (átlag nézőszám ~75e a 85e-ből), de egyszerűen nem növekszik a szponzortól kapható pénz. Hiába minden, ha mindent teljesítek, akkor is csak max. 25m-t tudok kapni, amit keveslek. Mitől függ, hogy mennyit ajánlanak fel a szponzorok? A másik dolog pedig a TV-jogdíjak. A pénzügyi adatoknál látom, hogy kapok ilyen címen pénzt, de erről én ugyan még nem tárgyaltam soha. Hogy lehet a TV szerződés adatait megnézni, és mikor tárgyalhatok? Ennek a kettőnek a növelésével akarnék pluszpénzhez jutni.

Még egy dolog van egy magyar csodakapusom Fülöp Márton. Free agentként szereztem, most 2,4m-t ér, de mára csak egy nála jobb kapus (egy orosz a Manchester Cityben) van az egész világon. Igazából nem nagyon értek a focihoz, és ezért érdeklődnék, hogy ő létező játékos, vagy csak generált?

Hát ennyi mára.