Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Hát a taktika szeszélyes dolog... Én 1 évbe inkább defensievebb felállást játszattam utánna 2 év támadóbb és most 2 éve védekezzőbbat játszok megint... Olyanok hogy ha kicsi a fitness, energy akkor nem kell sok forward run és closing down, mert abban fáradnak, A felállástól függ mennyire lehet a csapat és a védelem feltolva... A szerelés nekem majdnem mindig a legóvatosabb, hogy ne kapjanak sok lapot, A passing meg általában óvatos (cautios, -1) és mostly short passing mindig. Ha az ellenfél vezet akkor feljebb tolom a csapatot, meg a védelmet egyel, direct passingot választok (+1) és benyomom a counter attackot. Lesvédekezést (offside trap) nem használok, a gyors angol catárok miatt, pénzből meg néhány meccsen 1-2000 euró motivációnak, és sorsdöntő bajnokikon vagy kupadöntőkön 5000 euró jutalom... nálam ilyesmi... és a TCM 2003 óta bejön... A felállás pedig 4-1-2-1-2 van 1 DM 1 AM és 2 szélső középpályás