Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • shad0w
    Na pár dolog erről a reserve team dologról, látom nagyon felkapott lett a téma :)
    Szal amit leírok az nem tuti, hogy úgy van, nem néztem utána, lusta voltam, ezek csupán SZERINTEM vannak igy a játékban, de nagy részük sztem eléggé alapvető dolog lesz, amit a legtöbben amúgy is tudnak már.
    Szal a reserve team több féle lehet, attól függően, hogy melyik bajnokságban játszol (és nyilván h melyik csapatot irányítod)
    Namost az van, hogy az olasz reserve el van baszva, elvileg a patchnek javítania kellett volna a hibát de nálam nem történt változás, és az utánpótlás szinte elérhetetlen. Annyit tudsz csinálni, hogy jobbegér a csapatod logojára (bal felső sarok játék közben) és ott a teamnél meg tudod nézni az utánpótlást, sokmindent nem tudsz kezdeni velük, én leginkább kirúgni szoktam őket... :) )
    Aztán ha véletlenül elérhető a reserve akkor is két lehetőség van, vagy van lehetőséged állítani, hogy ki legyen utánpótlás és ki first sqad, vagy pedig csak elérhetővé tudod tenni az utánpótlás számára a játékosokat. Ez a kettő abban különbözik, hogy egyik esetben a teljes csapatot látod bal oldalon, jobb oldalon pedig azt h ki játszhat az utánpótlásban, másik esetben pedig csak a first sqadot látod bal oldalt, és akit átraksz jobb oldalra az a bal oldaról eltűnik és CSAK a reservesben játszhat.
    Na itt van az, hogy ha egy játékos egy idényben pályára lépett 5 első csapatos vagy 5 utánpótlásos meccsen, akkor utána már nem tudod átrakni a másik csapatba. Szal ha pályára lépett öt meccsen az első csapatodban akkor már nem játszaht az utánpótlásban, és fordítva...
    Aztán vanak további lehetőségek is, mint pl az h egy játékossal olyan szerződésed van, hogy csak az utánpótlásban játszhat (reserve sqad player), akkor nyilván nem tudod simán felhozni az első csapatba, viszont modosíthatod a szerződését sqad playerre pl és akkor már játszhat akárhol.
    Most hirtelen más nem jut eszembe. Ja és továbbra is fenntartom annak a lehetőségét, hogy hülyeség is van abban amit írtam, bocs ha valakit félrevezetek esetleg :) Písz...