Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Ez nem igaz! Sweinsteiger bezzeg hozzád elment! Nekem nem jön, mert hogy túl kicsi csapat a west brom (17/14 a prestige). Szép eredmények gratula! Érdekes, hogy 1. és 2. chievos évedben is a bajnok messze nagy fölénnyel nyert. Angliában nekem még nem volt csapat amely átlépte volna a 90 pontot. viszont minimum rekord az van Queen Park Rangers kemény 12 pontot szerzett 38 meccs alatt! Gáz... A tőzsdét nem akarod látogatni? Nekem már 900 millát!!! ér a részvények 49%-a, csak sajna már mind eladták. Gondoljatok bele, ha most tudnám eladni a 49%-ot, akkor a csapatnak 1.2 MILLIÁRDJA lenne.

Közben én is befejeztem a 09/10-es évadot: Bajnoki cím, Angol kupa, BL. Most ez termett. Meg pár új kiválló igazolás (pl:Azaouagh) és jön majd Nilmar, Debouchy, Karim Alam, és talán Sidafa Bauwah (ucsó kettő generált, és majdnem mindenjük 85 ös és huszon pár évesek. Igazolási keret 70 milla!!! szóval van miből. Lassan érlelődik bennem a távozás gondolata, egy kisebb csapathoz, de nagyon szívemhez nőtt a West brom. Gera pedig újjászületett!!! Egy 14 éves ifi gyerek, zoltán gera, ugyan az a kép, csak éppe csatár, és nem annyira tehetséges. Gera a egyetlen aki visszavonult, a többieket mind sikerült eladni 30-31 évesen is. A volt csapatból már 1 ember sincs itt! Közben az angolok edője is lettem, és gané módon, a csapatom 6 angolját válogattam be... Hátha megdobja a piaci árukat...:)