Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Idén nagyon megy!

Bajnokság 16 forduló: 12 GY, 4 D. GK a legjobb a bajnokságban. A csapatérték, még mindig 825-850 körül mozog.
    A liga kupából kiestem idegenben a Preston North End 1-0 ra vert. :( Szörnyű volt nézni ahogy kikapunk. Mondjuk a szokásos kezdő 11-ből 6 embert pihentettem, az utánna jövő Liverpool meccsre, amit meg is nyertem.
    BL: Király vagyok, mindenhol tarolok. Csoportkör 18p. 24-4-es GK, és értelemszerűen 6 győzelem! BL góllövőlistája: Reyes (12), Johnson (4), Azaouagh (4), és mind a 3 az én játékosom! És most nincs Chealsea aki kiüssön, és nem állok meg a BL címig.
    Az angol kupa remélem a BL re fog hasonlítani és nem a Carling kupára...

És bár félévkor a félévkor távozó Diouf (3.9 ért vettem, 4.2 ér most, és 8 milláért adtam el!) helyére fél évig kölcsönbe jön C. Ronaldo de foggalmam sincs ki lesz utánna. Megpróbálo leigazolni C. Ronaldot, de 34 millát ér most, és már az is sok... Kezd kiöregedni Andrew Johnson is, most megpróbálom 10-15 milláért eladni, és utánna keresek egy jó csatárt. Nehéz hasonlóan jó csatárt venni ennyi pénzből... nagyon nehéz...:(