Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • bmffm856
    nem tudom mért...valami nem jött össze...úgy látszik a fiúk kipukkadtak...de azért nem mindenki...pl. Miccolit hoztam magammal Veronába is...és ott is a fő gólgyárosom...19 gólt szerzett...ami nem kevés...de végülis annyira nem gond, hogy eljöttem a San Marinotól...amit egy akkora kis csapattal lehet, bőven elértem...de a kezem nyoma látszik rajtuk...mert nem estek ki miután elszerződtem sem...még mindig drukkolok nekik, de most a BL-re kell koncentrálnom...:):) remélem sikerül valami szépet alkotnom...aztán ha majd Veronában is siekrtörténetet írok, vagy nem tudom mi lesz, akkor megyek a következőhöz...:):) de most egyelőre két kihívásom is van...:) a BL mellett a Horvát válogatottal az EB-re való kijutás...remélem sikerül...de ehhez az kell, hogy az Olaszok ne rúgjanak több gólt soros ellenfelüknek mint mi...én bizakodó vagyok...jaja...egy kérdés...nem tudjátok...hogy miután megnyertem Chilével a VB-t, akkor mért nem maradhattam szöv.kap. náluk? csak úgy menesztettek...semmi levél semmi ilyesmi...egyszerűen...nem voltam már szöv.kap...na most ennyi...megyek nézem a meccset...a játékban beállított, és a való életben is kedvenc csapatom játszik, akiket remélem egyszer a FIFA Managerben is irányíthatok...FORZA FIORENTINA! na...hello...:):)