Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • bmffm856
    Na...ahogy Andretti is modnta, nálam valóban pörögnek az évek...:) azűta két szezont nyomtam le, a hétvégén volt időm...:) először is a San Marino Calcioval az ötödiket, ami nem sikerült túl fényesre...az UEFA kupában mint címvédő 16 közé jutottam, ott a Leverkusen kiütött, a bajnokságban pedig 14. helyen végeztem...ltekintve hogy lejárt a szerződésem, és nem értem el BL-ews helyezést, klubot váltottam...a Serie B-ből frissen feljutott Chievo Verona csapatához szegődtem el, ahol igen jól sikerült az első évem...már a szezon nyitó meccsén, hazai pályán a Bentegodiban 3-2-re vertem a Milant...a lendület kitartott az év végéig, így tehát a veronaiakkal jövőre egyből BL főráblás leszek, mivel a második helyet csíptem meg...:) asszem ez kezdésnek, és pláne egy újonc csapattal nem rossz...belinkelek pár képet a karrieremmel kapcsolatban...:):)

San Marino Calcio, 05-06 Serie C-1/B

San Marino Calcio, 06-07, Serie B TIM

San Marino Calcio, 07-08, Serie A TIM

San Marino Calcio, 08-09, Serie A TIM

San Marino Calcio, 09-10, Serie A TIM

AC Chievo Verona, 10-11, Serie A TIM

AC Chievo Verona, 11-12, Serie A TIM, keret:

Karrier összesített:

mint az utsó képből látszik, két válogatottal is dolgom volt, illetve van...a 2010-es dél-afrikai VB-re készülő Chile felkért szöv.kap-nak...hát...igen nagy meglepetésre megynertem velük a VB-t, úgy hogy pl az elődöntőben Franciaországot 3-0-ra vertem...most pedig a 2012-es EB-re készülő Horvátországot vezetem a selejtezők során, és komoly esélyem van rá, hogy kijussak...:) hát...röviden ennyi...majd a héten folytatom tovább...most holnap valószínűleg nem lesz időm...de majd jelentkezem...jó játékot! hello!