Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Nos mindenki azt hiszi az épületek megoldanak mindent, de az csak a fejlődésben segít!!! Egy magyar ifitáborban 10 évente jön 1 potential star, hiába van fullos épületed! Nekem (West Brom 2009/2010-es szezon) 4 es meg 3 as épületek vannak mégis évi 1-2 potential star, és 5-6 bright future. És ebből a 6-8 emerből 5 ára 20 éves korára több mint 500000, 1-2-é pedig 2millió fölött! Az ifiket nem lehet kirúgni. Ez nem túl jó, mivel az ifiknek is van max száma. asszem 18. Az hogy milyen ifik jönnek csak jórészt csak az ifitáboroktól függ. Nekem az elmúlt 3 évben nem jött limited, és csak 1-2 nothing special. Decent prok és bright futurek általában. De idén gyengének tűnik a termés. :(

Na az ötödik évben leigazoltam Wesley Sneijdert, Mimoun Azaougah (vagy vmi hasonló) És a csapatom értéke (kis csík amikor telik az idő) 870! jobb mint a chealsea 221 millás kerete!!! Az enyém csak 120 millás és ezzel a 4. legjobb keretem van. A világ legjobb csapata most az enyém (juve 700, milan 650, munich 820, chealsea 840, Barca 750) 3 barátságos meccset is nyertem (munich juve barca) Szóval idén mindent besöpörök. Legalábbis megpróbálok!